Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ABS на Пунто мк2?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ABS на Пунто мк2?

Колеги колата ми няма абс,а на мен ще ми е от голяма полза.. :D Кои части ще ми трябват за да го сложа на моето?Колата е 1.2 16в с барабани отзад.

Re: ABS на Пунто мк2?

chenchy написа:
    Колеги колата ми няма абс,а на мен ще ми е от голяма полза.. :D Кои части ще ми трябват за да го сложа на моето?Колата е 1.2 16в с барабани отзад.
    Колега не искам да те отчайвам, но толкова много части ще ти трябват...- ABS блок, 4 датчика, 4 нови лагера и евентуално главини, от които датчиците да четат инфо, вероятно и нов компютър. Това ми минава през главата на първо четене- тоест дилемата става дали да смениш направо колата. Прочети из фроума мнения на колеги, които имат заводски ABS системи, но са ги изключили.
    ex. Fiat Marea 1.6 16V
    ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

+ външните карета, + тръбичките, +допълнителното окабеляване, +разместване на разните резервоарчета под капака. ще отиде на цената на цялата кола. няма смисъл.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

май-май ще продължавам със шейните.. :D

Коментар

chenchy написа:
          май-май ще продължавам със шейните.. :D
          Ами зада не продължаваш с тях си ревизирай спирачките и провери гумите, за да се пързаля най вероятно някой от апаратите задържа или гумите са ти на пластмаса.Ама няма да се плашиш тъй се става шофьор.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ти и с АБС ще си продължиш с шейните, но просто колата ще се пързаля "по-направо" ако мога така да кажа, а не че спреш да се пързаляш
            Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
            Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

S_BANKOV написа:
              ...Ами зада не продължаваш с тях си ревизирай спирачките и провери гумите, за да се пързаля най вероятно някой от апаратите задържа или гумите са ти на пластмаса.
              Подкрепям. Оправи си твоите спирачки и смени гумите с парите, които искаш да дадеш за да сложиш АБС. Отделно, че ще ти излезне мноооого по-малко глаболие (основно заради изваждането), което е несъизмеримо с това, което ще получиш ако тръгнеш да слагаш АБС.Главоболието е неприятно състояние на духа и тялото, да знаеш...
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
              X