Вчера на връщане от ваканцията се появи претрисане при 50 км/ч без значение дали е на скорост, свободна, ускорение или спиране. Тресе цялата предница. Като се премине бързо през тази скорост не се усеща много. Под и над тази скорост го няма. Карах дълго на магистрала и поне до 150 км/ч няма нищо в целият диапазон освен посочената скорост. Същият ден по-рано минах през път в ремонт в Румъния на висока скорост и съм почти сигурен, че това е причината. Какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тресе при 50 км/ч
Collapse
X
-
Ами, колега, ти си задал и отговор, и въпрос.Само не знам с кой акъл си вдигал и 150 км, след като тресе колата и при 50.Изкривил си джанта най-вероятно. Това до сега е трябвало да го провериш.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
Може да ти е паднал някой баланс. Лично на мен ми се е случвало. Ако е леко некадърен гумаджията и не внимава как ги слага.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
wwalker написа:Днес ходих на изправяне на джантите и баланс - не е това. Забелязах, че тампонът на стабилизиращата щанга ходи свободно по нея - може ли това да е причината и други идеи?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Тя цялата кола/предница скача при 50 км/ч, така е определено и волана вибрира. Оставих я сега при майстор. Покара я няколко км предимно с 50 и при тази скорост неизменно тресеше, но не ми хареса че според него е разбит лагера на главината отдясно. Аз също мисля, че е кормилен накрайник и/или биалетка.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Лагера ще го хванеш лесно, засили я с 50км на прав участък и свии волана в дясно , ако шума изчезне е левия лагери и обратното.
Коментар
-
ivel написа:тогава са ти криви гумите.размени ги със задните за проба
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар