Здравей те карам брава 1,4 и когато мина през някакви неравности понякога колата поднася.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колата ми поднася
Collapse
X
-
Re: колата ми поднася
stivid1 написа:Здравей те карам брава 1,4 и когато мина през някакви неравности понякога колата поднася.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:stivid1 написа:Здравей те карам брава 1,4 и когато мина през някакви неравности понякога колата поднася.fiat brava 1.4 12v 1997
Коментар
-
ivoivcho написа:stivid1 написа:Здравей те карам брава 1,4 и когато мина през някакви неравности понякога колата поднася.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз като сменях на моята, не се наложи тънкостенен камък, този който имах в комплекта с вложки си свърши работа, а комплектът ми не е професионален и вложките не са тънкостенни. Обаче имах друг проблем: на левия амортисьор, там където ляга горния тампон и влиза горния болт през него, беше някак изкривено и главата на болта не е точно срещу отвора с предпазната втулка. Налагаше се втори човек да напъва с щангата отдолу, за да се намести болтът и да мога да го подхвана с вложката. В краен случай щях малко да си поиграя с пилата и да разширя отвора, имаше нужда от 1-2 мм, не повече. Тъй като правих смяната преди 4 години и сложих най-евтините амортисьори, мисля тези дни да сваля левия и да го проверя дали е читав все още. Другото, което мисля да направя, е да сменя хидравличното масло. Стана на 2 години.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар