Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

рециклирани носачи за мултипла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

рециклирани носачи за мултипла

Моля за мнение относно носачите на този фиат има ли смисъл да се рециклират или направо нови да взимам и ако може координати на сервизи където рециклират такива.благодаря предварително

Рециклират се както на Браво ,Брава и Мареа.В Казанлък има личност която се справя успешно.Митовете и легендите ,че ги правели много стегнати и се разбиват рейки и шенкели не ги вземай под внимание.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

А в София

Коментар

Иди при Жак на 50 метра преди входа на окръжна болница.Фирма Жизет - сини халета отдясно.Работят и събота.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

От рециклирането в Казанлък съм много доволен, вече над 32-33 хил карам без проблеми.
          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

stefan_dimov написа:
            А в София
            На 1 Българска армия посока надлеза Надежда преди Лукойла ,отдясно.
            http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Ок благодаря.ще помисля дали да не сложа нови прицена с работа за два носача 250 лв.

Коментар

ако искаш приятелю ходи при адаша Стефан в Горни Лозен.Аз лично съм доволен ,жената вече 4-ти месец кара без оплаквания по 70 - 100 км дневно.......ти си направи извод дали става или не.Цената му е 20 лв. на бройка

Коментар

В понеделник пратих дв носача на един приятел в Казанлък. Тази заран ги получих готови за по 15лв бройката.
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Working...
                  X