Да, аз имах предвид, че като я има и си работи, няма никакъв смисъл да си пипа. (бел. мод.: системата за известяване за износени накладки), А защо да се износват неравномерно, това не значи ли, че има проблем със спирачките и някъде задържа? При мен системата си работи доста добре между друготоТемата е отделена от друга тема, в която се коментират датчиците за износени накладки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо има неравномерно износване на накладките?
Collapse
X
-
Flaidas написа:При мен системата си работи доста добре между друготоСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
"Приятелю" Христов, аз пък се радвам, че знаеш по-добре от мен, как ми функционират системите по колата. За твое сведение системата за сигнализация на моята кола работи доста точно, а между другото и спирачките също! Не знам на теб какви са ти впечатленията, но Бравото има доста добри спирачки, в сравнение с колите от същия клас, произвеждани по това време и това го казвам от опит, не си чешам езика. А относно подписа ми, няма да коментирам, явно не ти е съвсем ясенFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
Flaidas написа:А защо да се износват неравномерно, това не значи ли, че има проблем със спирачките и някъде задържа?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар