Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

OCAP - носачи мнение.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

OCAP - носачи мнение.

Сложих вчера носачи окап, доволен съм няма чукане тропане нищо бях забравил какво е да караш кола със здраво окачване, взех ги по 52лв бройката, обаче въпросът ми е към хора които са слагали от тези носачи колко време изкарват на браво/а , понеже знам че и като цяло на браво окачването е една от слабите му страни.

4000 км при мен

Коментар

При мене не повече от 10-тина хиляди и то при 90% от карането по магистрали и извънградско. Следи в какво състояние са тампоните- там им е слабата страна- отлепят се и могат да се вадят на ръка.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

кола

Е добре че си ги взел на добра цена от кой магазин са Евро 0 7 ии друг Може и да карат повече Аз за 8 годин съм сменял окочването 3 пъти за 200000км DG01028AGH DELT 72,50FT15001 FAST 58,600390036 OCAP 69,50
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колега kluchar как гледате цените в Евро07 ? И аз искам да мога да ги виждам
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
            Колега kluchar как гледате цените в Евро07 ? И аз искам да мога да ги виждам
            Тва изглежда като копирано от сайта на axm-auto. А по темата - водя на Airfan с около 500 км - на моя му се разпадна тампона на 3500 и до 7000 го карах със зверското тропане, не вярвайки, че е от носача, защото беше нов, на практика.

Коментар

няма пълно щастие.много пъти съм казвал,че евтиното си излиза скъпо.аз сложих на бравата преди 3 год. муг и вече е на почти 60 000 и носачите са ок.карал съм също на пунтото с трв втора употреба(принудих се да ги купя такива защото всичко ново е боклук),колата измина 40 000 и я продадох така ,бяха си ок.вичко това при моето леко душманско каране,особено пунтото.оригинален носач на фиат издържа по мои наблюдения не по-малко от 150 000км.в момента съм и с палио комби на реални 130 000км.за статистиката му отворих шарнирите да ги видя и двата са ок.колко ще издържат не се знае,но пък и то е с подсилено окачване.все пак като се наложи бих взел шарнир муг или трв

Коментар

аз рециклаж, защото МУГ изкараха 12000км.шарнирарециклажа вече 35 000
                Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

от приятел със магазин за авточасти съм ги взел, на неговите отстъпки, дано да карат повече.

Коментар

Съмнявам се да изкарат повече от 10000-15000.При мен нямаше и 5000 и шарнирите заминаха,това с окап.

Коментар

оcаp при мен издържа 8000 и шарнира му щеше да падне.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

аз лично не бих си и цапал ръцете да ги сменям,с такива долнопробни,като знам ,че след 2-3 месеца трябва пак същата процедура

Коментар

Airfan написа:
                          4000 км при мен
                          сега твоя носач е при мен рециклираноще не му е дошло времето да го сложа, ама и това ще стане и ще пишатампоните му са като нови - да видимединият ми носач още не съм го сменял откакто купих колата - само двата тампонашарнирът е здрав, преди 2 год му смених маншона и допълних грес
                          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Working...
                          X