чудя се кое е за смяна -задните пружини или амортисьори,при ненатоварена кола разстоянието между купето и шоковия тампон е около 10 см,и сложа ли 30-40 кг в багажника и започва купето да опира в тампона ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пружини или амортисьори
Collapse
X
-
Re: пружини или амортисьори
punto_2 написа:чудя се кое е за смяна -задните пружини или амортисьори,при ненатоварена кола разстоянието между купето и шоковия тампон е около 10 см,и сложа ли 30-40 кг в багажника и започва купето да опира в тампона ?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
-
ами щом си с цял мост естествено откачаш както каза колегата двата амортисьора и сменяш пружини/щом не могат да понесат и 40кг./ и амортисьори щом са "малко изтекли" нали се сещаш, че малко бременна няма или/или.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
marea-ta написа:ами щом си с цял мост естествено откачаш както каза колегата двата амортисьора и сменяш пружини/щом не могат да понесат и 40кг./ и амортисьори щом са "малко изтекли" нали се сещаш, че малко бременна няма или/или.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
как няма да опират тампоните,нали са за това.а и това да не е товарна кола.и знаеш ли да не ти е сьс спортни пружини колата.моята е сьс спортни и когато е в покои и без хора в нея тампоните са на 1 см.разстояние докато опратPanda 141 zastava yugo 45 punto 176 1.1 6 speed punto 188 1.2 punto 188 1.9 ds Panda 169 1.1grande punto
Коментар
-
dineca написа:как няма да опират тампоните,нали са за това.а и това да не е товарна кола.и знаеш ли да не ти е сьс спортни пружини колата.моята е сьс спортни и когато е в покои и без хора в нея тампоните са на 1 см.разстояние докато опратКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар