Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за карета за Bravo

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за карета за Bravo

    Колеги каре от фиат браво 1.6 16в със стария мотор с металните колектори, става ли на фиат браво 1.6 16в с пластмасовите колектори, което има и абс(с разпр. на спирачното усилие), бравото от което ще взема карето незнам дали е имало абс, карето ще се взима комплект с полуоската.И друг въпрос карета и полуоски от кои мотори на фиат браво ще паснат на моята кутия?

    #2
    Не. Разликата е в начина, по който се подава информация към датчика за ABS. За ставане може и да стане, но няма да работи ABS.

    Коментар


      #3
      при мен датчикът нее ли в лагерът на главината?

      Коментар


        #4
        misho_ написа:
        при мен датчикът нее ли в лагерът на главината?
        Те и при давата модела са там, самоче при едната чете от магнитна гривна, а при другата от зъбно колело
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

        Коментар


          #5
          misho_ написа:
          при мен датчикът нее ли в лагерът на главината?
          Нещо се обърках. Ти питаш за карета, а аз си мисля за лагерите. Забележката ти е на място, извинявай. Но и при каретата има някаква разлика и тя е заради датчиците за ABS, според описанието в електронния каталог. Например в моделите до 98-ма има две различни карета, в зависимост от това дали колата има или няма ABS. В моделите след 98-ма карето е само един вид, без значение дали колата има или няма ABS, но то е различно от двата вида каре за модел преди 98-ма. В какво точно се състои разликата - не мога да ти кажа.За ставане - търсиш само от Браво/Брава 1.6 (модели 98-01), Мареа 1.4 късните модели (98-ма, 99-та година), които са с "новия" ABS, Мареа 1.2. Има едни модели на Браво1.6, които са 2001-ва, за които карето също е друг вид и може да не ти върши работа. Я си напиши VIN-а, да проверя точно, че нещо много видове карета станаха, да не се окаже и твоето Браво от някой от специалните модели.

          Коментар


            #6
            ZFA18200004784083 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...169418#1169418 това е бравото Ако някой продава каре като за мен, да ми пише, може и с цялата полуоска.

            Коментар

            Working...
            X