Звуците са отдавна, но откакто махнах 15-ките и сложих 17-ките се засили драстично.Звукът е все едно нещо метално прескача, или като счупен прът натискащ се 1 в друг и прескачащ. Чува се само при много ниска скорост или въртене на волана на място. При скорост над 30-км и път с не много големи неравности го няма. Шумът се чува освен при въртене а и при движение нагоре на долу.Пускам темата, за да чуя вашите предложения! Аз вече влязох с около 200лв ремонти за дясната част и проблемът оставаше, днес го решен, след оглед на 3-4 сервиза и смяна на всичко което кажат "майсторите".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Звук, отпред в дясно - Пращи /метал в метал/.
Collapse
X
-
Re: Звук, отпред в дясно - Пращи /метал в метал/.
durex_a написа:Звуците са отдавна, но откакто махнах 15-ките и сложих 17-ките се засили драстично.Звукът е все едно нещо метално прескача, или като счупен прът натискащ се 1 в друг и прескачащ. Чува се само при много ниска скорост или въртене на волана на място. При скорост над 30-км и път с не много големи неравности го няма. Шумът се чува освен при въртене а и при движение нагоре на долу.Пускам темата, за да чуя вашите предложения! Аз вече влязох с около 200лв ремонти за дясната част и проблемът оставаше, днес го решен, след оглед на 3-4 сервиза и смяна на всичко което кажат "майсторите".ПрАщи.
Коментар
-
Всички накрайници, биалетка лагер+тампон макферсон, шарнира здрав, само го напълних с масло, проблема остава. В крайна сметка се оказа, че "майсотрана" дето ми сменя тампоните на носачите ме е пратил да си ходя с развити болтове на носача! Един превъртял 2 не до завити /развиваха се на ръка/ и един леко притегнат, и това от двете страни.
Коментар
-
durex_a написа:Всички накрайници, биалетка лагер+тампон макферсон, шарнира здрав, само го напълних с масло, проблема остава. В крайна сметка се оказа, че "майсотрана" дето ми сменя тампоните на носачите ме е пратил да си ходя с развити болтове на носача! Един превъртял 2 не до завити /развиваха се на ръка/ и един леко притегнат, и това от двете страни.
Коментар
-
durex_a написа:Всички накрайници, биалетка лагер+тампон макферсон, шарнира здрав, само го напълних с масло, проблема остава. В крайна сметка се оказа, че "майсотрана" дето ми сменя тампоните на носачите ме е пратил да си ходя с развити болтове на носача! Един превъртял 2 не до завити /развиваха се на ръка/ и един леко притегнат, и това от двете страни.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар