Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на шарнир, къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

alvanovo написа:
    вече карам около 35 000к с рациклран десен шарнир в казанлък и няма проблеминовия МУГ ми се рахлопа на 12000, какво повече да искам?
    Ще караш спокойно и до 100000 км. ако не се издъни заради скъсан маншон.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

FGRC написа:
      ул. Светла ном.7 в модерното.Възстановяват всичко по окачването.Тампони и демпферни шайби,шарнири и накрайници.Малка работилничка но хора с големи сърца.Аз работя с тях и съм много доволен.
      Минах през този адрес и никога не е имало там подобен сервиз.Явно е на друг номер или улица
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
        FGRC написа:
        ул. Светла ном.7 в модерното.Възстановяват всичко по окачването.Тампони и демпферни шайби,шарнири и накрайници.Малка работилничка но хора с големи сърца.Аз работя с тях и съм много доволен.
        Минах през този адрес и никога не е имало там подобен сервиз.Явно е на друг номер или улица
        там е там е.момчето се казва бойко и работи перфектно.2 години си правя колата при него заедно с служебните.разполага и със сервиз.караш колата и казваш какво искаш.демонтира рециклира и монтира.може и да му занесеш детайла и да си го вземеш направен.ТЕЛЕФОНА Е: 0878 54 12 81 БОЙКО
        fiat bravo 1.6 16v gt
        fiat marea 1.9 8v jtd
        fiat punto 1.7 td
        fiat marea 1.6 16v

Коментар

superfiata написа:
          MartoModev написа:
          FGRC написа:
          там е там е.момчето се казва бойко и работи перфектно.2 години си правя колата при него заедно с служебните.разполага и със сервиз.караш колата и казваш какво искаш.демонтира рециклира и монтира.може и да му занесеш детайла и да си го вземеш направен.ТЕЛЕФОНА Е: 0878 54 12 81 БОЙКО
          Ми не е точно там.Точния адрес е Бул.Европа 36.Фирмата е ЕТ ЧАВ.Говорих с Бойко и се разбрахме

Коментар

MartoModev написа:
            superfiata написа:
            MartoModev написа:
            FGRC написа:
            Ми не е точно там.Точния адрес е Бул.Европа 36.Фирмата е ЕТ ЧАВ.Говорих с Бойко и се разбрахме
            адреса е светла 35А и грешката е моя.
            fiat bravo 1.6 16v gt
            fiat marea 1.9 8v jtd
            fiat punto 1.7 td
            fiat marea 1.6 16v

Коментар

някой да знае в бургас къде рециклират носачи
              STILO JTD

Коментар

Колега колко пари ти взеха в сервиза на бул. Европа за рециклиране на носача както ако има демонтаж и монтаж? Предварително благодаря.

Коментар

sotir27 написа:
                  Колега колко пари ти взеха в сервиза на бул. Европа за рециклиране на носача както ако има демонтаж и монтаж? Предварително благодаря.
                  Минах и през адреса който е на ул.Светла.Едно и също нещо е?Фирмата е ЕТ ЧАВ

Коментар

След скъсан маншон и известно каране така, рециклираният шарнир в Казанлък се разскърца. Това сната някъде към 32-33 хил. Хлабини все още нямаше и беше стегнат. Свалих носача, изчистих всичко в шарнир, гресирах, смяна на маншона и пак е на колата като нов.Относно тампоните - досега към слагал САСИК , МУГ и НК. Нямам нито един от тях издънен, а някои са над 40-45 хил. км.Така, че съм решил проблема с носачите и то с добър вариант.
                    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

шарнир

До Италянеца на горе към Овча купел също рециклират части там са от много години
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                      X