моята скърца в топло време, но незнам точно какво е ощезасега нищо не хлопадосега каквито проблеми съм имал с тампони никога не са скрцали, а направо леко потропване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцане тампони на носача, опасно ли е?
Collapse
X
-
Така и не разбрах има ли смисъл да търя второ мнение друг сервиз, където да вдигнат цялата кола на подемник. При свалена гума вижда ли се състоянието на вътрешния тампон на носача, защото от долу не се вижда изобщо.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Напръскай стабилизиращата с вода и разклати колата хубаво,ако спре скърцането си карай така.Ако е на носача щом въртиш много километри и особено ако караш по бързичко го смени за да си спокоен.За мене скърцането е от щангата ,моя тампон на носача е скъсан и не скърца,макар че имам малко черен пътFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
май така ще направядокато нещо не се разхлопа в тези тампони на щангата няма да ги сменяма междувременно ще проверя как са тампоните на носача и шарнирите на носача и биалеткатас тях поне имам вече опитда не се налага да сменям колата заради едни тампони на напречната щанга.... :DФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:май така ще направядокато нещо не се разхлопа в тези тампони на щангата няма да ги сменяма междувременно ще проверя как са тампоните на носача и шарнирите на носача и биалеткатас тях поне имам вече опитда не се налага да сменям колата заради едни тампони на напречната щанга.... :DFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
По съвет на колета с Фиат Мареа, днес полях с веро всички тампони на носачите и папречната щанга отпред. Колата утихна съвсем. Преди това леко скрибуцаше като се стопли времето.Да видим колко ще изкара така. Достатъчно е до края на латото, дори и да се наложи отново да полея.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
При мен след продължително каране /което е най-учудващо/ започва да се чува тракане при потегляне или неравности и скърцане. Чудя се дали е от тампоните на напречната щанга или нещо друго.Да взема да разглобя носача, напречната щанга и биалетката и да проверя за хлабини и напарво да ги сменя?Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар