Проблема се появи от скоро, може би откакто се стопли. В общи линии скърцането го има почти винаги при движение, при покой и въртене на волана го няма, но ако се разклати колата се появява и е доста дразнещо. Гледах я от долу колата, здрави са тампоните, не са скъсани, но скърцането го има. Шарнирите и те са здрави.Предполагам не е опасно да карам така кола, единствено че е бая дразнещо.Моля за мнения!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцане тампони на носача, опасно ли е?
Collapse
X
-
Като я настъпиш яко или настъпиш спирачка тегли ли нанякъде?Въобще като караш дърпа ли на някъде?Ако не карай си така.Това скърцане най вероятно ще излезе стабилизиращата.При мене на десния носач сменях предния тампон,но се оказа че и задния е отделен от желязото и го оставих така защото ме домързя да отида да купя и не скърцаFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Върви си напред, няма дърпане. Най-много се чува при потегляне и при почти пълно спиране, по дупки не се чува толкова като че ли.Искам да съм сигурен в колата понеже я карам изключително много на дълги разстояния (от 18 март до сега 5000км) и за в близко бъдеще ще е така.Ако отида на стенд дали ще ми кажат нещо различно, въобще има ли смисъл. Сегашната диагноза я постави моя майстор, но той няма подемник има само канал и примерно шарнирите ги проверява без да вдига колелото, а ги напъва с щанга от долу.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар