Колеги, дайте едно мнение, ако сложа спортни пружини на stilo JTD няма ли много на стане ниска отпред заради мотора? А пружините бяха на стило 1.6 и беше ниско колкото 2.4 абарт. Много се извинявам ако темата не е за тук
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спортни пружини на стило JTD
Collapse
X
-
Темата ти е на мястото си, обаче дизела ще стане още по нисък а и тия прожини от 1.6 едва ли са удачния вариант като дебелина. Иначе товае идуята на прожината да стане ниска колата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
За да може някой да ти отговорина въпроса кажи поне каква е маркатаа на пружините. Ако мислиш да сложиш само ниски пружини, по добре недей, стандарнтия амортисьор ще се съсипе доста бързо а колата няма да стане по стаблина, дори има възможност на някой завой да те изпревари пружината, а аз лично не искам да карам в близост до теб.или слагаш 4 пуржини + 4 подходящи амортисьора и караш стабилна лагерница с нископрофилни гуми или си карай комфортен автомобил. Слагането на спортни пружини или окачване само на една от осите може да ти изиграе лоша шега не само в някой завой ами и за картер ще плачеш редовно. За справка всяка годана плащам данък по един картер за мурафета че карам с кони.ПП Петков, редактирах се, благодаряКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Seven7 написа:Колега, казах че не знам каква им е марката! Свалени са от 1.6 абарт пакет, той беше много стабилен в завойте. Явно само с пробване ще стане ясно... Човек да не пита нещо.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Seven7 написа:Колега, казах че не знам каква им е марката! Свалени са от 1.6 абарт пакет, той беше много стабилен в завойте. Явно само с пробване ще стане ясно... Човек да не пита нещо.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
ivel написа:Банков ,грешиш,пружините са от голямо значение за стабилноста,както ,разбира се и амортисьоритеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар