Колеги нещо ме сърбят ръцете ... И гледам че на моето табло си има всичко за датчик на накладките. Лампта и тн, и дори хови плюс до лампата при контакт. Въпроса е мога ли да си присадя датчика на накладките ?Или самия датчик се отлива с самата накладка. И да си пусна едно кабелче до таблото ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за накладки ?
Collapse
X
-
M5kov написа:Въпросния датчик сигнализира износена накладка, нали? На моите им висят кабелите :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Аз се съмнявам, че за един и същи модел кола има с датчик и без датчик. Просто ще е безумно, ако е така. А и колко да са по-скъпи? То е една жичка 15 см и буксичка от пластмаса. Пробвай, ама да ти кажа - специално за накладки - само визуална инспекция. Никакви лампи. Може някоя без датчика да се износи по-бързо от тази с датчика. А ти какво - ще го чакаш да светне ли, за да смениш? Пробвай, щом ти се занимава, ама е лишено от логика. Според мен трябва да има на всяка плочка, а не само на 1 от 4. Все едно да имаш АБС само на задната дясна гума.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз се съмнявам, че за един и същи модел кола има с датчик и без датчик. Просто ще е безумно, ако е така. А и колко да са по-скъпи? То е една жичка 15 см и буксичка от пластмаса. Пробвай, ама да ти кажа - специално за накладки - само визуална инспекция. Никакви лампи. Може някоя без датчика да се износи по-бързо от тази с датчика. А ти какво - ще го чакаш да светне ли, за да смениш? Пробвай, щом ти се занимава, ама е лишено от логика. Според мен трябва да има на всяка плочка, а не само на 1 от 4. Все едно да имаш АБС само на задната дясна гума.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
S_BANKOV написа:Айде не се хаби, така или иначе ще се скъса или кабела ще се извади и ти чакай да ти светне инспекция за износени накладки>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Само не ми е ясно защо немога да докарам да ми светне индикацията за къси светлини? Гледам че върви на едно с осветлението на таблото. Поне до колкото гледах.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар