Здравейте,От извесно време се появи един станен проблем при пунтото.Като влезна в завой със сравнително голяма скорост (100km/h) се чува някакво чукане като на метал в метал някъде от зад като съм в колата.Чукането не е породено от дупки или неравности на пътя, а просто всеедно колата се огъва.Също така като дам на задна и тръгна на зад се чува същото тропане, но доста по-силно.В момента на потеглянето се чува нещо като "туп туп туп" всеедно задния мост се измества.Някой имал ли е подобен проблем и от какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане от зад при пунто мк1
Collapse
X
-
По принцип тези тампони са вечни няма от какво да се износят.Що не вдигнеш колата на крик и да мърдаш гумата нагоре надоло напред назад и виж дали има луфт на болта ако неможеш на ръка ключа на гумите за болта и надигай аз така я разбрах мойта докато ги свалям,но не се чуваше топуркане при мене.най вероятно е от лагерите на болта.даже съм сигурен на 80%.но направи тази процедура която ти казах.А за смяната на лагерите по добре да не ти казвам че голямо чукане и разглобяване беше чак резервоара махах.
Коментар
-
кола
Аз на скоро ги сменях алуминия се беше разял на парчета гумата беше омекнала и се беше извадила от чашката на едните тампони Минал съм има няма 150000 с тях незнам ква марка квито е имало Иначе във Велинград ми взеха 70 лв за смяна на 4 те тампони+ 2 та накраиника на рейката и някой други дребни неща Сваля се моста, аспуха и спирачните тръбички ръчната тук търсат 80 само за 4те тампоните
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар