Здравейте колеги.Тази вечер се качих на колата да я раздвижа малко до кауфланд и се появи нещо много странно, при завои се чува едно пукане скърцане (нещо като звук от ръждив болт които се развива с големи усилия или поне аз така го определям ). Та колата си скърца по няколко пъти на завой особено ако съм по засилен или ускорявам. има ли вероятност да е от стоене и дъждовете да влияят и да трябва да се раздвижи (през последните два месеца е карана по веднъж седмично по 2-3 км.) или има нещо друго. От Варна съм ако някой иска може да я чуе и да даде мнение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При завои се чува едно пукане скърцане Marea 1.9JTD
Collapse
X
-
vertan написа:Само в едната посока ли скърца или и в двете?Звукът отстрани ли се чува?Усещаш ли нещо във волана?
Коментар
-
DDF написа:anton4490 написа:щом ти чука само в завой значи най вероятно карето на полуоската ти е заминало(външното)погледни маншона в какво състояние е ако е скъсан ще има смазка около него
Коментар
-
anton4490 написа:DDF написа:anton4490 написа:щом ти чука само в завой значи най вероятно карето на полуоската ти е заминало(външното)погледни маншона в какво състояние е ако е скъсан ще има смазка около него
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар