Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носачи и амортисьори от Брава 1.8 на Мареа Уикенд 1.8?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Носачи и амортисьори от Брава 1.8 на Мареа Уикенд 1.8?

Имам проблем с носачите и амортисьорите. Взех предни носачи и амортисьори от Фиат Брава 1.8i и искам да ги монтирам на Фиат Мареа Уикенд 1.8i . Някой ако може да даде съвет или да ми каже дали ще се получи номера ?Грешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
    оправи ми колата братле ))

Носачите на мареа са по-дълги от на браво/а,за амортисьорите нямам представа как седят нещата.

Коментар

Май липсваше ухото за биалетката.

Коментар

Ако сменя амортисьор от Фиат Брава да го сложим на Фиат Мареа при липсващо ухо на биалетка може ли да закача стабилизиращата щанга към носача както е на Фиат Брава или можели да се завари ухо към амортисьора за биалетката .
        оправи ми колата братле ))

Коментар

Няма ли да стане с биалетки от браво,на щангата на мареа?

Коментар

Щангите са различни.

Коментар

Re: Носачи и амортисьори от Брава 1.8 на Мареа Уикенд 1.8?

iliq_kotel написа:
              Имам проблем с носачите и амортисьорите. Взех предни носачи и амортисьори от Фиат Брава 1.8i и искам да ги монтирам на Фиат Мареа Уикенд 1.8i . Някой ако може да даде съвет или да ми каже дали ще се получи номера ?
              Не стават, нито амортисьора нито носачите. Вземи си за модела и това е, в окачването не си прави експерименти, приеми го като приятелски съвет.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
              X