Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пружини от дизел на браво 1.4 12в и въпрос за аморт.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пружини от дизел на браво 1.4 12в и въпрос за аморт.

Ще станат ли пружини от браво дизел на браво 1.4 бенз и с колко г/д ще се вдигне колата и дали ще вирне само предницата(става въпрос за преди и задни пружини ако сменя). Другият ми въпрос е дали амортисьорите от браво/брава 1.6 или 1.8 ще станат на 1.4 или за всеки двигател са различни.
    Fiat Bravo 1.4 12v '95

Re: Пружини от дизел на браво 1.4 12в и въпрос за аморт.

kurticata написа:
    Ще станат ли пружини от браво дизел на браво 1.4 бенз и с колко г/д ще се вдигне колата и дали ще вирне само предницата(става въпрос за преди и задни пружини ако сменя). Другият ми въпрос е дали амортисьорите от браво/брава 1.6 или 1.8 ще станат на 1.4 или за всеки двигател са различни.
    пружините ще станат но дали ще се вдигне незнам-едното ми браво е с пружини от 1.6 и нито клекна,нито се вдигнаамортисьорите стават от всички модели брава/о с изключение на хгт
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Re: Пружини от дизел на браво 1.4 12в и въпрос за аморт.

nsn написа:
      пружините ще станат но дали ще се вдигне незнам-едното ми браво е с пружини от 1.6 и нито клекна,нито се вдигнаамортисьорите стават от всички модели брава/о с изключение на хгт
      Мерси за отговора. Значи май ще слагам подложки под пружините. Може и да пробвам първо с други пружини да видя дали моите просто не са омекнали с времето, все пак това са 18 год (вече е пълнолетна :D :D )
      Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

Аз сложих от Алфа 146 , разликата освен в дебелината на пружините имаше и в броя на намотките- моите бяха с 5 , а алфовите са с 6. Вдигна се с около 1-2 см ,че моите бяха явно омекнали и стоеше много ниска.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Пробвай с пружини от Мареа комби
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Има обаче един тънък момент- ако слагаш различни пружини измери диаметъра на пружината в основата където ляга на амортисьора- 2 размера са по спомен едните на 1.4, 1.6 ,1.8 са 18см , другите са 19см.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
            X