Колега виж си по книжка колко е заводският клиренс при стило като твоето.Предполагам не е малък,защото по улиците стиловците не ми изглеждат клекнали.Ако твоят е под заводският,а заводският те устройва като височина си смени амортесиорите и те ще ти повдигнат колата до заводският клиренс,ако не я помръднат здраве да е - едни нови амортесиори никога не са излишни,пък после и пружини ще си купиш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да се увеличи клиренс на Фиат Стило Комби?
Collapse
X
-
На моята Марея съм свикнал и не ми прави впечатление, но баща ми слезе от Пасат 3 и се качи на Стило и му е терсене.Не смятам, че колата е клекнала, или ако е - то не е повече от 1 см. Аз я карам без проблеми.Въпроса защо отпред и отзад трябва да се вдига вече ми се изясни.За отзад е ясно.За от пред :http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...OD=0&DRW_NUM=2Къде е по-правилно да се подложи, на поз. 10 или на поз. 11 ?Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
nsn написа:чашката на амортисьора(мястото където ляга пружината)се избива и под нея подлагаш втулка 2-3см,набиваш отново чашката и колата е вече по-висока с колкото си подложилFiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
nsn написа:чашката на амортисьора(мястото където ляга пружината)се избива и под нея подлагаш втулка 2-3см,набиваш отново чашката и колата е вече по-висока с колкото си подложилFiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
BEKI написа:nsn написа:чашката на амортисьора(мястото където ляга пружината)се избива и под нея подлагаш втулка 2-3см,набиваш отново чашката и колата е вече по-висока с колкото си подложилBravo 1.9d 97г
Коментар
-
u_bo
с преместването на чашката - променяш работата на амортисьора.метода на Торнадо с повдигане е много по-безопасен - с правилните болтове разбира се.
Коментар
-
u_bo
nsn написа:u_bo написа:с преместването на чашката - променяш работата на амортисьора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар