Здравейте, днес съвсем случайно след търсене в гугъл за спортно окачване попаднах на следния сайт http://www.fk-shop.de/en/Suspension-...tml.Искам да попитам някой има ли мнение за тази марка ФК, дали ще е качествено защото ми се вижда ниска цената, и заслужава ли си да си го поръчам.Колата ми е Fiat Punto 1.9jtd 86hp. Sporting модификация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортно окачване за Пунто мк2
Collapse
X
-
Окачвания за Fiat Punto Mk2 можеш да се разгледаш и тук: http://www.italo-tuning.de/punto-typ..._104_1944.htmlFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
-
препоръчително е да си намериш комплект, а отностно ФК.. ако ти е ежедневка това най-добрия компромис като визия много по-добре стабилност на пътя доста повече. Ама сега сигурно ще изкочат поне 3-ма който не знаят какво е тва спортно окачаване и ще ти кажат че ФК е боклук..Haters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:препоръчително е да си намериш комплект, а отностно ФК.. ако ти е ежедневка това най-добрия компромис като визия много по-добре стабилност на пътя доста повече. Ама сега сигурно ще изкочат поне 3-ма който не знаят какво е тва спортно окачаване и ще ти кажат че ФК е боклук..
Коментар
-
Ако искаш колата да е стабилна просто мини на по- ирок размер гуми, това със смъкването не е оферта.Ако имаш желание ела да те повозя и после мисли за окачване.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ако искаш колата да е стабилна просто мини на по- ирок размер гуми, това със смъкването не е оферта.Ако имаш желание ела да те повозя и после мисли за окачване.
Коментар
-
Коловъри на Кони, на четерите колела а дали подскача ? - ДА.Забравил съм за павета, трамвайни релси, спящи полицаи, паркиране по тротоари по високи от 4-5 см. .Маслото поне веднъж годишно го сменям инцидентно при ремонта на картера, носачи и биелетки си заминават за норматив, рейката също често страда. Но кефа да караш по хубав равен път с висока скорост или по планински път с много завои е несравним.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Коловъри на Кони, на четерите колела а дали подскача ? - ДА.Забравил съм за павета, трамвайни релси, спящи полицаи, паркиране по тротоари по високи от 4-5 см. .Маслото поне веднъж годишно го сменям инцидентно при ремонта на картера, носачи и биелетки си заминават за норматив, рейката също често страда. Но кефа да караш по хубав равен път с висока скорост или по планински път с много завои е несравним.
Коментар
-
Колега нов съм тука , но ще ти дам един съвет не слагай спортно окачване, земи си по широки гуми и си гледай кефа аз на моето пунто като го взех беше с 17ки и гуми 205/40 да не ти говора за какво возене ставаше дума най малката неравност и дупчица я усещаше , сега съм с металки 14ки и ми е кеф но окачването си е спортното :Д без предните амортисьори защото не са спортни а само пружините и сега карам с разбити :Д
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар