Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

3D Brembo Look Brake Caliper-съвместистимост с 15" джан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

3D Brembo Look Brake Caliper-съвместистимост с 15" джан

Здравейте,зимата карам със 15ки,а лятото със 17ки.Интересува ме тези капаци за спирачните апарати дали,щеса съвместими със 15ките.Дават ги от 16-22",но предполагам,че зависи и от самите джанти.Качвам снимка и на 15ките.Някой,ако има идея да пише,че не съм много наясно.Мерси предварително!http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-3D-Bre...item3a65b88f5f
    Прикачени файлове

Re: 3D Brembo Look Brake Caliper-съвместистимост с 15"

dcs написа:
    Здравейте,зимата карам със 15ки,а лятото със 17ки.Интересува ме тези капаци за спирачните апарати дали,щеса съвместими със 15ките.Дават ги от 16-22",но предполагам,че зависи и от самите джанти.Качвам снимка и на 15ките.Някой,ако има идея да пише,че не съм много наясно.Мерси предварително!http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-3D-Bre...item3a65b88f5f
    Колега мисля ,че малкия размер ще стане дето са 19 см. L се води ако не се лъжа С леко преправяне на брембото. Намерил съм ги в един китайски сайт по 6 $ двато и съм си порачал 2 такива. С безплатна доставка. Има няма 20 лева цялата работа.Иначе тука искат само за 2 /25 лева ... И ги чакам да пристигнат :Д решил съм да се заиграя :Д и аз съм с 15ки
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Re: 3D Brembo Look Brake Caliper-съвместистимост с 15&quot;

Fiat_Punto11 написа:
      dcs написа:
      Колега мисля ,че малкия размер ще стане дето са 19 см. L се води ако не се лъжа С леко преправяне на брембото. Намерил съм ги в един китайски сайт по 6 $ двато и съм си порачал 2 такива. С безплатна доставка. Има няма 20 лева цялата работа.Иначе тука искат само за 2 /25 лева ... И ги чакам да пристигнат :Д решил съм да се заиграя :Д и аз съм с 15ки
      Здрасти,мерси за бързият отговор.Това което съм копнал в линка не е ли L.Прати да видя какво имаш впредвид.Как мислиш да ги преправиш,за 6$ е комплекта предни и задни капаци?или 6$ са предните и 6$ задните?Чувал съм,че от китайчетата идва по за 1 месец.От кога ги чакаш.

Коментар

Re: 3D Brembo Look Brake Caliper-съвместистимост с 15&quot;

в линка са 2 вида 2 малки по 18.5 см и 2 по 23-5 см ... които нете греят ... Малките по 18.5 ще станат с малко мерак и стъргане ... Ма пак си зависи колко място има... Попринцип джантите и спиците са изнеси на вън на тея дето стават най-лесно ...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
        X