Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос относно елемент на амортесиора

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос относно елемент на амортесиора

колеги имам един въпрос дето ме тормози от известно време на амортесиора има пружина на пружината има една пластмаса сигурно е някакъв тампон над него има едно като метална шапка на което има едно триъгълниче като стрелка въпроса ми е това триъгълниче има ли точно място на което да сочи при монтажа или е без значение след смяната на амортесиори и носачи колата стои леко разкрачена или събрана не помня точно от регулажа вече а при фиат тези параметри немогат да се коригират на регулаж

кола

Има на пред ще е равно на зад ще е малко разкраченаили нещо такова Виж батко ти Веско как е писал преди много години http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=3095
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Нормално е стрелката да сочи посоката на движение.Трудно може да се обърка.Какъв е двигателя на това БРАВО

Коментар

Re: кола

монеже сам правих ренонта единия го разглобих преди да видя как е после другия го видях как е и направих и двата по него трябва ли и двата да са еднакви или трябва да са срещуположни защото единия е ляв а другия десен . като го свалих трелкичката сочеше в единия краи възможно ли е някои маистор преди колата да доиде в бг да е сменял амортесиори и да ги е направил без да гледа не трябва ли тази стрелкичка да си е на средата между краино ляво и краино дясно

Коментар

BLECRAM написа:
          Нормално е стрелката да сочи посоката на движение.Трудно може да се обърка.Какъв е двигателя на това БРАВО
          115 гт демек 1,8 1999 година

Коментар

От металната шапка и пластмасата няма как да ги объркаш, стрелкичката показваше къде стои спрямо пластмасата . Двата амортисьора са еднакви няма ляв и десен , а разкрачването/събирането ти е от носачите- ходи на реглаж и си ОК.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

ходих на регулаж момчето каза че на фиат браво тези стоиности разкрачване събиране немогат да се коригират може да се коригира само от кормилните накраиници и според него това разкрачване идва от носачите предположи че са ми дали носачи от мареа до проверих и не са от мареа мерих ги като тия дето ги свалих са

Коментар

Ами те носачите май са еднакви,моите имат легла за стабилизираща щанга за брава и като ми заминат биалетките ще сменя щангата
                FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Носачите на Мареа и Браво на вид са напълно еднакви (ако се гледа производството на една марка) , разликата е в дължината - на Мареа и Браво ХГТ са по-дълги.
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                    Носачите на Мареа и Браво на вид са напълно еднакви (ако се гледа производството на една марка) , разликата е в дължината - на Мареа и Браво ХГТ са по-дълги.
                    И няма да може да ги събере при 1.8
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Може да се разпили едната дупка на амортисьора към шенкела
                      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

янко написа:
                        Може да се разпили едната дупка на амортисьора към шенкела
                        начини много въпроса ми беше оказва ли влияние начина по които е сложена шапката на амортесиора върху пружината защото има диапазон от 4-5 см от краино ляво до краино дясно може да се позиционира в този диапазон преди да се стегне

Коментар

Working...
                        X