колеги имам един въпрос дето ме тормози от известно време на амортесиора има пружина на пружината има една пластмаса сигурно е някакъв тампон над него има едно като метална шапка на което има едно триъгълниче като стрелка въпроса ми е това триъгълниче има ли точно място на което да сочи при монтажа или е без значение след смяната на амортесиори и носачи колата стои леко разкрачена или събрана не помня точно от регулажа вече а при фиат тези параметри немогат да се коригират на регулаж
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос относно елемент на амортесиора
Collapse
X
-
кола
Има на пред ще е равно на зад ще е малко разкраченаили нещо такова Виж батко ти Веско как е писал преди много години http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=3095
-
Re: кола
монеже сам правих ренонта единия го разглобих преди да видя как е после другия го видях как е и направих и двата по него трябва ли и двата да са еднакви или трябва да са срещуположни защото единия е ляв а другия десен . като го свалих трелкичката сочеше в единия краи възможно ли е някои маистор преди колата да доиде в бг да е сменял амортесиори и да ги е направил без да гледа не трябва ли тази стрелкичка да си е на средата между краино ляво и краино дясно
Коментар
-
ходих на регулаж момчето каза че на фиат браво тези стоиности разкрачване събиране немогат да се коригират може да се коригира само от кормилните накраиници и според него това разкрачване идва от носачите предположи че са ми дали носачи от мареа до проверих и не са от мареа мерих ги като тия дето ги свалих са
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Носачите на Мареа и Браво на вид са напълно еднакви (ако се гледа производството на една марка) , разликата е в дължината - на Мареа и Браво ХГТ са по-дълги.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
янко написа:Може да се разпили едната дупка на амортисьора към шенкела
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар