Здравейте колеги!Съвсем пресен съм в форума,макар че карам Фиата вече шеста година.Имам доста познания относно автомобилите но никога човек не може да знае всичко,затова се регистрирах и се надявам да обменяме полезна информация за което Ви благодаря предварително!А сега към питането ми в момента-при подаване на газ по време на движение колата тръгва леко да тегли на страни,а при отнемане на газта се връща.От моя опит ,мисля,че са тампони на носачите,но бих се радвал да видя и друго мнение.Благодаря предварително.Извинявам се за пропуска - Фиат Мареа уйкенд-1,9jtd110кс.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тампони на носачи за Мареа
Collapse
X
-
Re: Тампони на носачи за Мареа
long74 написа:...От моя опит ,мисля,че са тампони на носачите,...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
BLECRAM написа:Ама ти си ги карал до последно и малко след това :P Дано от две правилни мнения колегата да стигне до истината.Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
alvanovo написа:Не ти ли тропаха тампоне преди това?Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар