Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накрайници за фиат брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Накрайници за фиат брава

казаха ми че вътрешен и външен накрайник на дясната гума са за смяна.кажете от къде да видя цени за тях.

МОДЕРИРАНОЗабранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Re: Накрайници за фиат брава

h_mihalev написа:
      казаха ми че вътрешен и външен накрайник на дясната гума са за смяна.кажете от къде да видя цени за тях.
      От всички магазини за авточасти, цената на двата е общо към 25-30лв. сменят се лесно но ти трябва скоба за ваденето им. В сервиз ще ти вземат 20-та лева за смяната, и задължително после реглаж. Не си прави експерименти с тях, до преди 2 седмици не бих се изказал толкова категорично, но след като ги скъсах в движение разбрах че съм страшен късметлия. Разминах се само с картер, колектор, накрайници и комплект джанти, ненавременното им ремонтиране ми струва едни 400 лв. за няма нищо.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

/ / / 12-15 лева за брой са накрайниците. Можеш да звъннеш в произволен магазин за авточасти и да питаш, в зависимост от марката, може да ти пробутат и по-скъпи. Колата няма да завива по-добре с по-скъпи. Ето ти няколко магазина за авточасти, по азбучен ред:Александър АутоАХМ-АутоАуто +Ауто ИталияЕвро 07Ем-КомплектКосерmitaka_71 <- колега от форумаРуди 96Тех-коТиН КарМагазини колкото искаш...

Коментар

Working...
        X