Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колеги дойде време да сменям амортисиорите на пунтото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

joreto1405 написа:
    Колега тъкмо днес такива гледах за по 122 лв бройката интересуваме твърди ли са?
    Твърди са, но на Пунтото каквото и да сложиш- друса си. Аз отпред съм сложил на Пунтото Магнети Марели, а отзад Каяба. Проблеми няма нито с едните, нито с другите.

Коментар

мерси колега

Коментар

колега какви пари взе магнети марели ?

Коментар

колеги вече си поръчах каяба надявам се да са здрави :П

Коментар

колеги смених ги вече а имам един въпрос трябва ли да минавам стенд ? забелязах че сега като карам с 30 40 км и като завивам наляво надясно и гумите свирят супер много а преди да ги сменя го нямаше това ...

Коментар

joreto1405 написа:
              колеги смених ги вече а имам един въпрос трябва ли да минавам стенд ? забелязах че сега като карам с 30 40 км и като завивам наляво надясно и гумите свирят супер много а преди да ги сменя го нямаше това ...
              Да, защото частите никога не са еднакви, а и не знаеш предните ти амортисьори дали не са били криви по време на последния стенд.

Коментар

мерси колега щото майстора ми вика да не минавам стенд защото тези амортисиори кудето ги сложих нямат луфт няма кво да нагласват а старите ми имаха ...значи трябва да мина според тебе ?

Коментар

joreto1405 написа:
                  мерси колега щото майстора ми вика да не минавам стенд защото тези амортисиори кудето ги сложих нямат луфт няма кво да нагласват а старите ми имаха ...значи трябва да мина според тебе ?
                  като за начало не е лошо да смениш майстора след такива съвети,щом ти свирят гумите а преди не са си отговори сам на въпроса ти или искаш след един месец да пуснеш тема:защо гумите отвънка/отвътре са изтъркани повече?
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

колега тука в пазарджик си е ебало майката няма нито един свестен майстор аз се чудя вече къде да ходя ...........

Коментар

Ми ела в Пловдив, има много добър стендаджия и взима евтино. От три години само при него ходя с приятели и клиенти. При него няма "то това не се регулира", докато не влезе в норми не те отпраща. Другаде масово пипат само сходимост и те гонят за 3 минути.

Коментар

колега аз вчера минах стенд и ми е направи супер да не повярва човек :Д

Коментар

joreto1405 написа:
                          колега аз вчера минах стенд и ми е направи супер да не повярва човек :Д
                          с прецакания тампон на амортисьора(макферсона) ли?
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

е то с прецакан тампон на макферсона познай какъв стенд ще мине

Коментар

ivel написа:
                              зависи колко е прецакан аз с лек луфт на тампона минах стенда и колата е ок лошото е когато почне да тропа тампона

Коментар

mehanoveca написа:
                                ivel написа:
                                зависи колко е прецакан аз с лек луфт на тампона минах стенда и колата е ок лошото е когато почне да тропа тампона
                                е това е невъзможно с лек ЛУФТ-нали се сещаш че винаги мърда :D
                                Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                                X