mehanoveca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете, не мога да сглобя колата
Collapse
X
-
u_bo
-
u_bo
-
както оги каза имам някакво като виене и тропане като покарах колата го чух и я оставих утре ще я гледам всичко съм сложил и затегнал като завивам надясно и сечува по силно от дясната страна чука нещо като карам направо и пипна спирачките изчезва от какво може да е биалетите ги затягах след като колата беще пусната на гумите и за носача и за стабилизиращата ги стягах докато колата беше на земята да не е нещо от това се пак ще ида до сервиза да видят дали всичко съм направил както трябва тампона на десния амортесиот горе също има лек луфт но надали е от това ако е от него и преди смяната щеше да тропа
Коментар
-
mehanoveca написа:както оги каза имам някакво като виене и тропане като покарах колата го чух и я оставих утре ще я гледам всичко съм сложил и затегнал като завивам надясно и сечува по силно от дясната страна чука нещо като карам направо и пипна спирачките изчезва от какво може да е биалетите ги затягах след като колата беще пусната на гумите и за носача и за стабилизиращата ги стягах докато колата беше на земята да не е нещо от това се пак ще ида до сервиза да видят дали всичко съм направил както трябва тампона на десния амортесиот горе също има лек луфт но надали е от това ако е от него и преди смяната щеше да тропаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Помогнете, не мога да сглобя колата
mehanoveca написа:забравих да кажа амортесиорите са билщаин носачите са меиле носачи 150 лв с отстъпка амортесиори 180 лв с отстъпка като я покарам ще споделя дали са читави частитеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
ogi28b написа:S_BANKOV написа:ей тия едво време какви перални правеха а сега правят носачиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
колеги днес ходих на регулаж резултата е че след смяната гумите ми стоят ето така / с някакви части от грасуса момчето каза че това са фиксирани стоиности и немогат да се правят на фиат браво може да се регулира само успоредноста на колелата според него носачите които са ми дали са за мареа обаче не са защото ги мерих и са като предишните каза че не е проблем да се кара така защото е минимално качвам снимки с графиката от регулажа кажете какво мислите данеби фабрично да е така за по добро сцепление при накланяне пак казвам градуса е минимален не би трябвало да износва гумите ето снимките вижте ги всичките снимки
Коментар
-
винаги става така като махнеш оригиналните носачи, чаркалака е такъв боклук, че не отговарят на размерите и наистина няма реглаж. Може да се оправи, но трябва разпробиване на мястото на захват на амортисьора, което аз лично не искам да правя. Не знам дали ще ти търка гуми, не разбирам от стойностите по реглажа, ама и на мен ми ги разправяха тези басни как не е проблем- не е, ама ми износва гумите отвън.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар