Доста разглеждах но не намерих точно това което търся за това пиша тази тема Моля да ме извините ако се повтарям Днес в сервиза ми казаха че някаква втулка на дясната страна на кормилната рейка се е разбила и за това се чува тракането от нея.Няма течове и прочие и ми препоръчаха да я ремонтирам а не да купувам нова или втора ръка . Замислих се доста но не знам къде има хора който си разбират от работата и ще могат да я поправят. Та бихте ли ми препоръчали някой майстор в околията на Стара Загора или Сливен . Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на кормилна рейка ??
Collapse
X
-
Re: Ремонт на кормилна рейка ??
selskiq написа:Доста разглеждах но не намерих точно това което търся за това пиша тази тема Моля да ме извините ако се повтарям Днес в сервиза ми казаха че някаква втулка на дясната страна на кормилната рейка се е разбила и за това се чува тракането от нея.Няма течове и прочие и ми препоръчаха да я ремонтирам а не да купувам нова или втора ръка . Замислих се доста но не знам къде има хора който си разбират от работата и ще могат да я поправят. Та бихте ли ми препоръчали някой майстор в околията на Стара Загора или Сливен . Благодаря ви предварителноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: Ремонт на кормилна рейка ??
S_BANKOV написа:selskiq написа:Доста разглеждах но не намерих точно това което търся за това пиша тази тема Моля да ме извините ако се повтарям Днес в сервиза ми казаха че някаква втулка на дясната страна на кормилната рейка се е разбила и за това се чува тракането от нея.Няма течове и прочие и ми препоръчаха да я ремонтирам а не да купувам нова или втора ръка . Замислих се доста но не знам къде има хора който си разбират от работата и ще могат да я поправят. Та бихте ли ми препоръчали някой майстор в околията на Стара Загора или Сливен . Благодаря ви предварителноBravo 1.9d 97г
Коментар
-
S_BANKOV написа:И двамата предполагаме или най точно гадаем. Докато не стане ясно какво е колата ясен отговор по темата няма да има.Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар