Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на кормилна рейка ??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонт на кормилна рейка ??

Доста разглеждах но не намерих точно това което търся за това пиша тази тема Моля да ме извините ако се повтарям Днес в сервиза ми казаха че някаква втулка на дясната страна на кормилната рейка се е разбила и за това се чува тракането от нея.Няма течове и прочие и ми препоръчаха да я ремонтирам а не да купувам нова или втора ръка . Замислих се доста но не знам къде има хора който си разбират от работата и ще могат да я поправят. Та бихте ли ми препоръчали някой майстор в околията на Стара Загора или Сливен . Благодаря ви предварително

Re: Ремонт на кормилна рейка ??

selskiq написа:
    Доста разглеждах но не намерих точно това което търся за това пиша тази тема Моля да ме извините ако се повтарям Днес в сервиза ми казаха че някаква втулка на дясната страна на кормилната рейка се е разбила и за това се чува тракането от нея.Няма течове и прочие и ми препоръчаха да я ремонтирам а не да купувам нова или втора ръка . Замислих се доста но не знам къде има хора който си разбират от работата и ще могат да я поправят. Та бихте ли ми препоръчали някой майстор в околията на Стара Загора или Сливен . Благодаря ви предварително
    Ту на каква кола и каква е рейката? , предполагам е механична, ако съм прав се стругова тефлонова втулка и си ти.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: Ремонт на кормилна рейка ??

S_BANKOV написа:
      selskiq написа:
      Ту на каква кола и каква е рейката? , предполагам е механична, ако съм прав се стругова тефлонова втулка и си ти.
      аз предполагам че рейката е хидравлична,защото колегата е написал че няма течове,марката и модела на колата нямат никакво значение в случая
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

И двамата предполагаме или най точно гадаем. Докато не стане ясно какво е колата ясен отговор по темата няма да има.

Коментар

S_BANKOV написа:
          И двамата предполагаме или най точно гадаем. Докато не стане ясно какво е колата ясен отговор по темата няма да има.
          прав си но за ясен отговор ще трябва да се включи някой от Стара Загора или Сливен да му препоръча сервиз за ремонт на рейки което всъщност иска колегата
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Незнам Ники, Ферарист дали ще може да удари едно рамо. Най добре той да сподели, Емзо и тай да не се скътава ами да подсказва.

Коментар

Извинявам се много просто явно съм бил много разсеян че не съм написал модела на колата :D :D :D Fiat Bravo 1.6 1997 и е с хидравлична кормилна рейка Дано това ви е от полза :P :P :P

Коментар

Working...
              X