Здравейте. Изникна ми проблем с ABS модула на фиатунгера и се оказа , че не може да се отремонтира. Майсторите ми казаха да търся модул със същия сериен номер. Проблемът е , че такъв не намирам по моргите. Мислите ли, че ако някои цифри се различават, ще успее да се подкара нормално? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ABS модул на FIAT STILO 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: ABS модул на FIAT STILO 1.9 JTD
mecanin написа:Здравейте. Изникна ми проблем с ABS модула на фиатунгера и се оказа , че не може да се отремонтира. Майсторите ми казаха да търся модул със същия сериен номер. Проблемът е , че такъв не намирам по моргите. Мислите ли, че ако някои цифри се различават, ще успее да се подкара нормално? Благодаря предварителноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Лампите на таблото светнаха , докато пътувах . Изгасих двигателя , запалих я наново, системите заработиха, но след известно време светнаха перманентно .Реших , че е от някой датчик, закарах колата в сервиз, но там ми казаха, че е от ABS Модула . Опитаха се да го оправят, но не успяха. Само да кажа, че колата има и система против пробоксуване и май се командва от същия този модул , защото нямам ABS i ASR
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар