Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ABS модул на FIAT STILO 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ABS модул на FIAT STILO 1.9 JTD

Здравейте. Изникна ми проблем с ABS модула на фиатунгера и се оказа , че не може да се отремонтира. Майсторите ми казаха да търся модул със същия сериен номер. Проблемът е , че такъв не намирам по моргите. Мислите ли, че ако някои цифри се различават, ще успее да се подкара нормално? Благодаря предварително

Re: ABS модул на FIAT STILO 1.9 JTD

mecanin написа:
    Здравейте. Изникна ми проблем с ABS модула на фиатунгера и се оказа , че не може да се отремонтира. Майсторите ми казаха да търся модул със същия сериен номер. Проблемът е , че такъв не намирам по моргите. Мислите ли, че ако някои цифри се различават, ще успее да се подкара нормално? Благодаря предварително
    Какво толкова има в тоя модул че да не може да се ремонтира Я обяси какъв точно е проблема с АБС-а на колата.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Лампите на таблото светнаха , докато пътувах . Изгасих двигателя , запалих я наново, системите заработиха, но след известно време светнаха перманентно .Реших , че е от някой датчик, закарах колата в сервиз, но там ми казаха, че е от ABS Модула . Опитаха се да го оправят, но не успяха. Само да кажа, че колата има и система против пробоксуване и май се командва от същия този модул , защото нямам ABS i ASR

Коментар

Искай мнение и от втори сервиз, който може да направи диагностика на модула !
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В крайна сметка проблемът се оказа друг. Системите отказваха да работят, заради проблем в датчик на едно от задните колела. Закарах колата на автомивка и след това всичко си работеше

Коментар

Working...
          X