доста търсих по темата обаче нищо неможах да открия, въпроса ми е следния, носачите на браво хгт и на марея са по- дълги, ако такива носачи се сложат на браво 1.4 или 1.6 предницата се разкрачва, къде е разликата в тези предници, шенкелите, амортисьорите или нещо друго
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
окачване на браво хгт
Collapse
X
-
ogi28b написа:Отговорил си си сам, общо взето.
Коментар
-
Колега ще доиде ли рентабилно, в смисъл трябва да сменяш шенкелите, носачите и амортисиорите, аз мисля че ще ти дойде по евтино да сложиш направо спортно окачване.Ще чакаме компетентно мнениеЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
AthlonXP написа:а мога ли да си преправя предницата с такава от 2.0 ?? Смисъл полуоските ще станат ли, няма ли да са къси ?? Понеже ХГТ има много по добро поведение от обикновеното бравоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
абе карал съм двата варианта, усеща се разликата По скоро ме притеснява дължината на полуоските, дали ще трябва да се сменят и от хгт стават ли на 1.8 ??спортно окачване не ми се иска, колата е евридейка.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:абе карал съм двата варианта, усеща се разликата По скоро ме притеснява дължината на полуоските, дали ще трябва да се сменят и от хгт стават ли на 1.8 ??спортно окачване не ми се иска, колата е евридейка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:HGT има един огромен за мен проблем:Радиусът на завой е ЗНАЧИТЕЛНО по-голям от този на Капа, Крома или обикновено Браво.Там, където с Кромата и Капата (значително по-големи коли от Бравото) завивам без маневра, с Бравото не мога.Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
kris_dif95 написа:Малко късно се намесвам но да попитам външните карета на мареа тд 100 и браво тд100 еднакви ли са ? Благодарйqмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар