nsn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взаимозаменяемост на амортисьори - брава 1.6
Collapse
X
-
Момчета, не се напичайте, в големи филми се вкарахте, аз съм бивш ситроенаджия, едвам така издържам как вози, камо ли с нещо си спортно Ще я закарам по заплатено време да я разглобят, няма да купувам нищо, ако видим, че е амортисьора ще е сглобим така, ако е нещо друго ще се купи, докато е на подемникакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
За сега няма развитие по темата, майсторчетата са я гледали колата и направо ми казаха да събирам парата за амартисьори и тогава, но хич не ми се нрави тази идеякара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
Тампоните на стабилизираща щанга са гледани, единият си държи ръката отдолу в канала, другият клати колата, все пак единият майстор има два такива фиата, които му минаха основно през ръцете, знае за какво става дума. Явно трябва да се отвори амортисьора във всички случаи, че да се разбере за какво става дума. Я, напишете ми майстори във Варна, които се занимават с италиански бегачки и ги чуват работите Аз си ползвам само едни и същи от преди много години, но до там стигнаха с нищенето на загадката Може да посетя някои други, да видим какво ще кажат, във фиат сервиз съм ходил, нищо не казахакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
nsn написа:mehanoveca написа:да знаеш че от дизелово браво брава нестава когато продавах части едно момче ми го върна иначе мисля че от 1.8 става на 1.6 от 1.4 не знамКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар