Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взаимозаменяемост на амортисьори - брава 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nsn написа:
    S_BANKOV написа:
    А да те питам ти знаеш ли с какво окачване
    сигурно окачването му е сток щом пита от какъв модел ще стане амортисьора иначе ще е много тъпо да е със спортно окачване и да пита за обикновен амортисьор :D
    Я си представи че вози бременна жена. Не ще пита ами направо ще разглобява докато пита.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Момчета, не се напичайте, в големи филми се вкарахте, аз съм бивш ситроенаджия, едвам така издържам как вози, камо ли с нещо си спортно Ще я закарам по заплатено време да я разглобят, няма да купувам нищо, ако видим, че е амортисьора ще е сглобим така, ако е нещо друго ще се купи, докато е на подемника
      кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
      кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Пиши моля те какво е станало, че и аз имам същото тупкане. Подозирам или амортисьора или лагера отгоре. Тампона като му махна пластмасата изглежда здрав.
        FIAT BRAVO II 1.4 GPL
        FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
        FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
        FIAT UNO 1.5

Коментар

Хубаво, но ще стане поне след 2 седмици, не сега
          кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.

Коментар

За сега няма развитие по темата, майсторчетата са я гледали колата и направо ми казаха да събирам парата за амартисьори и тогава, но хич не ми се нрави тази идея

Коментар

Тампона на стабилизиращата щанга.

Коментар

да знаеш че от дизелово браво брава нестава когато продавах части едно момче ми го върна иначе мисля че от 1.8 става на 1.6 от 1.4 не знам

Коментар

Виж поста на ТОРНАДО - това е вярното.От всичко става на всичко,но не се оглеждай в амортисьорите.

Коментар

Тампоните на стабилизираща щанга са гледани, единият си държи ръката отдолу в канала, другият клати колата, все пак единият майстор има два такива фиата, които му минаха основно през ръцете, знае за какво става дума. Явно трябва да се отвори амортисьора във всички случаи, че да се разбере за какво става дума. Я, напишете ми майстори във Варна, които се занимават с италиански бегачки и ги чуват работите Аз си ползвам само едни и същи от преди много години, но до там стигнаха с нищенето на загадката Може да посетя някои други, да видим какво ще кажат, във фиат сервиз съм ходил, нищо не казаха

Коментар

mehanoveca написа:
                      да знаеш че от дизелово браво брава нестава когато продавах части едно момче ми го върна иначе мисля че от 1.8 става на 1.6 от 1.4 не знам
                      ма ти вярно ли говориш? защото аз на дизелово браво съм с амортисьори от бензиново и по-точно от 1.6
                      Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                        mehanoveca написа:
                        ма ти вярно ли говориш? защото аз на дизелово браво съм с амортисьори от бензиново и по-точно от 1.6
                        Абе стават и от дизел и от бензин, само от марея не стават и от ХГТ не стават, другите са заменяеми дори не трябва и преправяне. Кво толкова го дъвчите и мислите и гадаете, това е.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                        X