Здравейте, колеги, става дума за едно неоктриваемо тропане вдясно, което си мислим, че е от амортисьора, знам, че ще се разбере, чак като се смени, пък за риска само не ми се хвърлят едни 200 лв за нови амортисьори, при по-резки неравности, примерно легнали полицаи се чува едно туп, вдясно и това е?! Ако търся амортисьор втора употреба само за проба, да покарам малко с него, от какви мотори би ми бил свършил работа? От браво/мареа едни и същи ли са, от какви мотори? Говоря за преден, до колкото знам са еднакви ляв и десен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взаимозаменяемост на амортисьори - брава 1.6
Collapse
X
-
Добре де, какво става, че ги сменяш, започват ли да тропат или изпускат, защото не мога да видя да са изпуснали, нито се люлее колата, а потропва лекокара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
nsn написа:колега от каквато и брава/о да вземеш стават,само от хгт не знам дали ще станатКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Бях пуснал тема преди време, но така и не се намери, ходих по какви ли не сервизи и диагностици, всички казаха, че като се свали амортисьора ще се види, но най-вероятно е амортисьора. Носачите и биелетките са сменени, предницата е прегледа няколко пъти, клатиха последния път майсторчетата, пък другия държеше тампоните на стабилизираща щанга, казаха, че всичко е ок, навярно е амортисьорът! Колебая се да купя един, да я разглобим и да я сглобим с другия амортисьор, защото, ако не е амортисьора да извадя 200 лв на вятъра не ми се струва добра идея Пък може да я разглобим, да не видим нищо и да я сглобим, ако нямам амортисьор за проба Май във всички случаи едни 25-30 лв за отваряне и затваряне ще отидат на вятъра, пък да видим, само това остана, което ме дразни, другото всичко по колата е ок, като изключим, че я подпряха два пъти на паркинга, ама не е нещо фрапантно, дразни ме това тропкане При мен тропа не винаги, от кормилен накрайник ще ти тропка постоянно и при по-малки неравности, докато при мен се проявява само при големи препятствия, по легнали полицаи най се усеща, по топчета от легнали полицаи и така, иначе при леки неравности не го чувам, няма го?!кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
S_BANKOV написа:nsn написа:колега от каквато и брава/о да вземеш стават,само от хгт не знам дали ще станатBravo 1.9d 97г
Коментар
-
А да те питам ти знаеш ли с какво окачване и как точно му тропа, хлопа, или блъска каквото е там. Аз в момента съм със скъсан такъв тампон и блъска точно желязо в желязо, но съм го оставил за по топли времена а и тука нямам скоби, така че това беше вариант.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар