за фиатите препоръчвам тръстинг-евтини и много меки-а нали това е целта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно накладки и дисковете на Fiat Bravo?
Collapse
X
-
може би диска толкова е бил диск.ако мислиш че брембо са хубави дискове много грешиш.знаеш ли колко рекламации имат точно тези дискове.моята кола е с дискове нови при това трв.накладки тръстинг карам вече втори чифт.колата е изминала около43 хил км за 1 година и нещо няма никакви проблеми с диска.иначе вярно е че евтино и качествено е малко трудно,но понякога се получава.имам колега собственик на фиат сервиз,няма да споменаваме в кой град.та той редовно ходеше на разни специализации в турция.той ми ги препоръча и каза че турците карали фиатите само с такива.пробвах и вече шеста година всичките си коли ги карам с такива и без проблеми.освен това от него също знам че тези накладки се призвеждат в турцияи са меки. уж немските сегменти гьотце също се правят там .по пътя на логиката не може накладки да свършват бързо и в същото време да ядат диска.това са поне моите разсъждения и то може би защото досега не съм патил
Коментар
-
Явно колегата е попаднал на по добра партида,иначе наистина се отлепят виждал съм го на 2-3 коли вече.А как ядът дисковете не е истина накладката на 40000 си седи като нова а диска вече е за боклука за 15-20 лева разлика в цената от качествените няма място за експерименти.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
ivel написа:както казах нямам проблеми,а и турците не вярвам да са по-прости от нас за да ги карат,все пак от там излизат доста фиати.вече за партидите не знам.
Коментар
-
Тръстинга евентуално мооооже да не създава проблеми с пенсионерско каране но екстремното ми каране е истински тест за спирачната система и въобще не ме е и минавало през главата да слагам подобни буклуци.... Дали са меки едни накладки можете да разберете като пробвате да ги надраскате с отвертка например... особенно на ползвани интензивно накладки! Защото ментаците стават като камък като ги позатоплиш малко...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар