Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно накладки и дисковете на Fiat Bravo?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за фиатите препоръчвам тръстинг-евтини и много меки-а нали това е целта.

Коментар

Тръстинг и да ми подаряват не слагам,за отрицателно време изяждат диска.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

хайде бе и затова ли едвам издържат 20-30 000км.

Коментар

ivel написа:
          хайде бе и затова ли едвам издържат 20-30 000км.
          Да, за 20-30 000 изяждат чисто нов диск Брембо.

Коментар

А как обичат да се отлепят от желязото......... Абе няма такова животно ефтино и качествено.... има с качество "за толкова пари толкова"
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

може би диска толкова е бил диск.ако мислиш че брембо са хубави дискове много грешиш.знаеш ли колко рекламации имат точно тези дискове.моята кола е с дискове нови при това трв.накладки тръстинг карам вече втори чифт.колата е изминала около43 хил км за 1 година и нещо няма никакви проблеми с диска.иначе вярно е че евтино и качествено е малко трудно,но понякога се получава.имам колега собственик на фиат сервиз,няма да споменаваме в кой град.та той редовно ходеше на разни специализации в турция.той ми ги препоръча и каза че турците карали фиатите само с такива.пробвах и вече шеста година всичките си коли ги карам с такива и без проблеми.освен това от него също знам че тези накладки се призвеждат в турцияи са меки. уж немските сегменти гьотце също се правят там .по пътя на логиката не може накладки да свършват бързо и в същото време да ядат диска.това са поне моите разсъждения и то може би защото досега не съм патил

Коментар

Добре а аз не разбирам защо като си си купил скъпи дискове ТРВ си взел накладки от 20-30лв , като в случая накладката е по-важна от диска за спирането?
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Явно колегата е попаднал на по добра партида,иначе наистина се отлепят виждал съм го на 2-3 коли вече.А как ядът дисковете не е истина накладката на 40000 си седи като нова а диска вече е за боклука за 15-20 лева разлика в цената от качествените няма място за експерименти.
                  ex. punto elx 1.2i
                  Lancia Libra 1.6

Коментар

както казах нямам проблеми,а и турците не вярвам да са по-прости от нас за да ги карат,все пак от там излизат доста фиати.вече за партидите не знам.

Коментар

ivel написа:
                      както казах нямам проблеми,а и турците не вярвам да са по-прости от нас за да ги карат,все пак от там излизат доста фиати.вече за партидите не знам.
                      Отвори един тръстинг, едно ате и едно феродо премиер и разгледай накладките. Веднага ще ти направи впечатление колко много метални стружки има в Тръстинга.

Коментар

Тръстинга евентуално мооооже да не създава проблеми с пенсионерско каране но екстремното ми каране е истински тест за спирачната система и въобще не ме е и минавало през главата да слагам подобни буклуци.... Дали са меки едни накладки можете да разберете като пробвате да ги надраскате с отвертка например... особенно на ползвани интензивно накладки! Защото ментаците стават като камък като ги позатоплиш малко...
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                        X