Здравейте колеги, от известно време като минавам през обли неравности има едно пукане не е на окачаване а само когато има голям натиск на задницата на колата. Слизане от легнал полицай или слизане от каквато и да е неравнина която придава натиск на задната част на колата. Пукането е доста стабилно. Карах я на сервиз и ми казаха, че е някаква прижина която при натоварване се опувала сега е амортизиранана и блъска по купето. Сложиха и гума която явно вече падна и пак е същото. Казаха, че проблема е нерезрешим. Възможно ли е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукане в задницата на Мареа!
Collapse
X
-
Колеги пак това гадно пукане в задницата!
Казвайте какво да правя, че луднах. Не е на дупки а само на плавни слизания на колата от легнал полицая или обли неравности по пътя!Окачването е на бик яко само в един сервиз ми казаха, че е пружина някаква която играела роля при натоварването за спирачките, била се разхлабила и дрънка. сложиха нещо временно и се оправи но пак е така а и хората си ме предупредиха. Давайте идеи дали е от тота и как да реша проблема!Благодаря предварително!
Коментар
-
http://.... МОДЕРИРАНО4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Я си провери жилото за ръчната и кантара преди да се вкараш във филма с ремонтния компект че ако си кузозлия ще ти свалят и задния мост като нищо.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Именно, доколкото знам за да се разтропа се и разкрачва леко а задницата е на 6 Първия път ми казаха, че е тази пружина която оптяга като се натовари колата и регулира задните спирачки. Нещо там тропало. Действително и сложиха уж някаква гума и отихна за доста време, но както и ми казаха в сервиза пак ще се разтропа като падне!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар