Тази сутрин станах в 4 сутринта да ходя на работа и нямаше с какво да отида и си викам леко с пунтото, понеже не съм сменил тампоните отзад все още за да видя сеенето от тях ли е.Качих в колата и се опитах да изключa от скорост но както си я бях оставил на 1-ва предавка не искаше да отпецне на свободна.Дори на никъде, беше замръзнал и го дръпнах малко по силно и отпецна но не искат да влизат скорости - останало си е на 1-ва предавка.Скоростния лост е подвижен само напред - назад а настрани не иска да мръдне.Какво може да се е счупило и къде? И от какво може да замръзва?Направо ми писна - страшен карък съм тук тоя месец!Моля помагайте, особено по-запознатите.Благодаря за отделеното вниманиеВсички ние благодарим за усилията ти по този пост.Освен кирилицата ти казах, че няма нищо нормално в пост с над 100 думи да няма нито един препинателен знак.Аз също направих усилие да перифразирам какво си искал да кажеш но не си мисли, че някой е длъжен да го прави след теб. Това, както и фактът, че си изтрил модераторски коментар считай за последно, неофициално предупреждение!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем след проблем
Collapse
X
-
pavlin911 написа:а къде е възможно да е скъсано въпросното жило и трудно ли е за смяна мога ли да го намеря втора ръка и има ли някъква вероятност да е друго а не жилотоAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Дам, скъсал си жило защото си напънал докато е било замръзнало. Жилата имат едни маншончета отпред и сигурно са съдрани, за това влиза вода и вечер жилата замръзват, като свалиш акумулара и неговата кутия имаш достъп до жилата. На мен миналата година ми замръзваха така и лоста оставаше между първа и втора, тази есен обаче ги омазах хубаво с грес и за сега нямам проблеми. Съветвам те да го направиш след като си смениш скъсаното и така всяка есен после, освен ако не ги смениш и двете.
Коментар
-
pavlin911 написа:ще го опитам но както казах той отплесна но вече се движи само на пред и на зад без да включва предавка на страни не иска да мръдне смисъл като натисна на страни е някъкво еластично без да има някъкви признаци да влезе предавка се връща в средата и е под напрежениеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар