колеги налага се да сменя предните амортесиори защото единия е изпуснал маслото. Колата още не се люшка но няма да я чакам имам приятел с магазин за части и ми каза категорично Bilstein дава ми ги на добра цена 130-140 лв брои предложи ми и някакви испански за по 70 лв брои но каза максимум 2 години издържат как мислите какви да взема колата е браво 115 16 в ГТ 1999 годинаГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги ще сменям предни амортесиори искам съвет
Collapse
X
-
Според зависи колко ще караш колата, ако ще караш още 10-20 хил. км. слагай нещо евтино, ако ще карап повече и смяташ да поддържаш колата не слагай Cofap, Моnroe, или тези испанските, ще изкарат 20 000 макс. Билщайн, Закс са хубави марки натам се ориентирай. Ако ще закърпваш положението из форума се намират читави секънд хенд, понякога изкарват и повече от нови.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
За мен най-доброто е Монро рефлекс. С едно уточнение обаче - аз обичам да ми вози меко, и в завоя да е сравнително стабилна.Билщайн придполагам са като Каява - твърди, в завоя е много стабилна, обаче вози твърдо.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
lithrone
-
Аз съм с BILSTEIN на JTD-то, много съм доволен. Газ/масло идеалната комбинация, също така може да се огледаш за BOGE, MONROE или KYB, както ти предложиха колегите по-горе.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
От къде купувате тези Монро Рефлекс, които карат по 80 000км и 4г ? Аз лично бягам далеч от всичко с надпис Монро, защото рекламациите са големи. Един приятел има магазин за авточасти, и каза че от монро рефлекс половината му ги връщат за рекламация, защото изпускат за има-няма 10 000км. и вече не го предлага. Аз съм доволен от Каяба и Кофап. Кофап за парите си е най-доброто. Ако имам повече пари слагам Каяба. Билщайн - ама от ибей, тук в БГ нещо.. не е същият Билщайн който е например в Англия."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:От къде купувате тези Монро Рефлекс, които карат по 80 000км и 4г ? Аз лично бягам далеч от всичко с надпис Монро, защото рекламациите са големи. Един приятел има магазин за авточасти, и каза че от монро рефлекс половината му ги връщат за рекламация, защото изпускат за има-няма 10 000км. и вече не го предлага. Аз съм доволен от Каяба и Кофап. Кофап за парите си е най-доброто. Ако имам повече пари слагам Каяба. Билщайн - ама от ибей, тук в БГ нещо.. не е същият Билщайн който е например в Англия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар