Здравейте! Имам следния проблем -колата е Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ,2007г ,5ск. и при ускоряване на 3-та скорост след 2000 оборота почва едно голямо тресене на предницата, на 4-та скорост също тресе но по-малко и на по-ниски обороти. Много хора изказаха мнение ,че най-вероятно има вътрешно каре /Трипод/ за смяна.Ходих в 2 сервиза ,гледаха ходовата част ама нищо...не можели да познаят добре ли са триподите и чашките. Дали наистина проблема е в трипода? И как може да се хване нещо ? Ще съм благодарен на всички ,които могат да помогнат със съвет,защото от от оторизирания представител на Фиат за Пловдив ми обявиха цена 234 лв за трипод и по около 600лв на чашка Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 . Ако имате инфо за читав магазин в Пловдив за авточасти на нормални цени споделяйте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предницата тресе на Grande Punto 1,3 Mjet
Collapse
X
-
Re: Предницата тресе на Grande Punto 1,3 Mjet
cooolbg написа:...гледаха ходовата част ама нищо...не можели да познаят добре ли са триподите и чашките. Дали наистина проблема е в трипода?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re: Предницата тресе на Grande Punto 1,3 Mjet
Plastex написа:cooolbg написа:...гледаха ходовата част ама нищо...не можели да познаят добре ли са триподите и чашките. Дали наистина проблема е в трипода?
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Първо смени сервиза .Каре вътрешно е до 40 лв .А чашката не се продава в повечето магазини щото не се разваля много.
Коментар
-
Re: кола
cooolbg написа:kluchar написа:Първо смени сервиза .Каре вътрешно е до 40 лв .А чашката не се продава в повечето магазини щото не се разваля много.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
cooolbg написа:Колеги, проблема излезна във вътрешно ляво каре /трипод/ .Рециклираха го и сега колата заспа.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар