Колеги ще сменям накладките на колата ... Но искам да Ви попитам за лични наблюдения върху някои накладки на които съм се спрял ... И трите са в един ценови диапзон ... И за трите има положителни отзиви ... Но на кои да се спра ??? - Ferodo Premier - 84лв. - Textar - 82лв. - Galfer - 81лв. - като за тези ми казаха, че са за първоначално вграждане от "Фиат"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за накладки ???
Collapse
X
-
Re: Съвет за накладки ???
Martin’s написа:Колеги ще сменям накладките на колата ... Но искам да Ви попитам за лични наблюдения върху някои накладки на които съм се спрял ... И трите са в един ценови диапзон ... И за трите има положителни отзиви ... Но на кои да се спра ??? - Ferodo Premier - 84лв. - Textar - 82лв. - Galfer - 81лв. - като за тези ми казаха, че са за първоначално вграждане от "Фиат"
Коментар
-
Аз повече Феродо няма да сложа , едни почти нови ми стояха на старите апарати ,онзи ден като ги вадих апаратите за друго нещо и едната накладка и изпадна феродото ей така както си стоеше. Отделно още едни предни пробвах Thermoquiet новата серия била, те са още по-отвратителни- първите 3-4 спирания все едно нямаш спирачки, задните Феродо Премиер и тях ги разкарах че не спираха хубаво. Въобще поне за мен Феродо не съществува нито за дискове (чисто нови дискове вече за 1 година се шлайфат 3 пъти защото се кривят ей така от нищо) , нито за накладки . С един Текстар имах свирукане без да натискам педала (като натисна нямаше) , сега с втория комплект нямам никакви проблеми. Галфера съм го карал под бранд АТЕ , но на самата накладка си има щампа и надпис Галфер и те също са хубави накладки.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Martin’s написа:Колеги, а за накладки "ATE" може ли да кажете нещо ... И другото - къде мога да ги намеря ?
Коментар
-
Martin’s написа:Колеги, а за накладки "ATE" може ли да кажете нещо ... И другото - къде мога да ги намеря ?Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Martin’s написа:Колеги, а за накладки "ATE" може ли да кажете нещо ... И другото - къде мога да ги намеря ?pi4_s_bravo написа:Martin’s написа:Колеги, а за накладки "ATE" може ли да кажете нещо ... И другото - къде мога да ги намеря ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
ivailo rachev написа:Давам глас или за Галфер или за Текстар.Имам наблюдение над Текстар спират страхотно обаче някой път посвирват.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар