Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за накладки ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за накладки ???

Колеги ще сменям накладките на колата ... Но искам да Ви попитам за лични наблюдения върху някои накладки на които съм се спрял ... И трите са в един ценови диапзон ... И за трите има положителни отзиви ... Но на кои да се спра ??? - Ferodo Premier - 84лв. - Textar - 82лв. - Galfer - 81лв. - като за тези ми казаха, че са за първоначално вграждане от "Фиат"
    Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Текстара е супер ,но свири.ТРВ виж.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

1 глас против ТРВ ...супер !@#$% са!!!!!!!

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

Re: Съвет за накладки ???

Martin’s написа:
        Колеги ще сменям накладките на колата ... Но искам да Ви попитам за лични наблюдения върху някои накладки на които съм се спрял ... И трите са в един ценови диапзон ... И за трите има положителни отзиви ... Но на кои да се спра ??? - Ferodo Premier - 84лв. - Textar - 82лв. - Galfer - 81лв. - като за тези ми казаха, че са за първоначално вграждане от "Фиат"
        Феродо Премиер.

Коментар

Валео
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Аз повече Феродо няма да сложа , едни почти нови ми стояха на старите апарати ,онзи ден като ги вадих апаратите за друго нещо и едната накладка и изпадна феродото ей така както си стоеше. Отделно още едни предни пробвах Thermoquiet новата серия била, те са още по-отвратителни- първите 3-4 спирания все едно нямаш спирачки, задните Феродо Премиер и тях ги разкарах че не спираха хубаво. Въобще поне за мен Феродо не съществува нито за дискове (чисто нови дискове вече за 1 година се шлайфат 3 пъти защото се кривят ей така от нищо) , нито за накладки . С един Текстар имах свирукане без да натискам педала (като натисна нямаше) , сега с втория комплект нямам никакви проблеми. Галфера съм го карал под бранд АТЕ , но на самата накладка си има щампа и надпис Галфер и те също са хубави накладки.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Колеги, а за накладки "ATE" може ли да кажете нещо ... И другото - къде мога да ги намеря ?
              Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Martin’s написа:
                Колеги, а за накладки "ATE" може ли да кажете нещо ... И другото - къде мога да ги намеря ?
                Аз съм с АТЕ, не мога да се оплача. От Манимпекс ги взех, склада им на бул."Т.Каблешков"1. Спират, не свирят- това ми беше изискването. Вече >25000 км съм с тях, кажи речи са на 1/2 изтъркани. Цената им беше около 80-82лв( по спомен), но съм доволен. Малко ред.- цената е от18.11.2010

Коментар

Martin’s написа:
                  За Фиат АТЕ-то го прави Галфер, имам един стар комплект и са такива, нови поръчвах (които в последствие ги върнахме и взех Текстар) и пак бяха с щампа Галфер.
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

ATE +1 Ferodo само ако не са купувани от България...
                    Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                    Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                    Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Martin’s написа:
                      Само суперлативи за тях, но ако:
                      pi4_s_bravo написа:
                      Martin’s написа:
                      За Фиат АТЕ-то го прави Галфер, имам един стар комплект и са такива, нови поръчвах (които в последствие ги върнахме и взех Текстар) и пак бяха с щампа Галфер.
                      е така - взимай Глафер-а, за да не плащаш за име, обикновено за италианките АТЕ са доста скъпички.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, Галфер пише наистина... и аз не бях обърнал внимание.
                        Прикачени файлове

Коментар

Давам глас или за Галфер или за Текстар.Имам наблюдение над Текстар спират страхотно обаче някой път посвирват.
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
                            Давам глас или за Галфер или за Текстар.Имам наблюдение над Текстар спират страхотно обаче някой път посвирват.
                            И аз съм за Текстар, ползвам такива вече година и половина и не свирят, защото съм обрал ръба на накладката която опира и съм ползвал медна грес.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз лично не съм чувал с ошите си Текстар да свирят,а съм продал доста такива комплекти.Чувал съм от хора,че свирели понякога.Единствения им недостатък е,че са доста меки и бързо свършва феродото,но това все пак е за сметка на спирането.
                              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                              X