Помощ..... колеги моля някой има ли идея спирачната помпа на (браво 1.6 16в металния колектор) с колко гумички е вътре и има ли вариант да се е обърнала някоя и да не избутва или да прави риверс задни/предни колела.Педала си е както преди не е умекнал а и понякога си спира повече с предни колела и незнам вече идея не ми идва къде може да е проблема. Възможно ли е от вакум ако ми се губи да ми прави тези номера??? Моля някой ако се е зблъсквал с подобен проблем да сподели мнение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем - Спирачките държат повече на задните колела! Браво
Collapse
X
-
Маркучите са чисто нови, накладките ги смених но още има проблем! Дисковете и те са нови но преди да се появи този проблем..... мисля си че сложих по големите апарати от Bravo 1.9 jtd 2000г. с вентилирани дискове и промих системата и сложих хубаво спирачно масло ДОТ4. Та дали не е проблема в по големите апарати, дали не е издъхнала и изнемощяла тази помпа вече?АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
Постоянно ли спира повече на задните, или само сутрин, като не е карана дълго време.При мен сутрин първите две/три натискания, задните направо почват да влачат. После се оправя. Така е откакто колата е в мен, и винаги когато е студено го прави. Също съм сменил спирачните маркучи предните, и спирачната течност. И го прави само като стане студено.
Коментар
-
Добре де, и аз го мислех като вариант този кантар но не играе ли роля само когато колата е натоварена? При мен педала си е наред но като спирам го няма осилието на предните колела и колата буквално не спира а ако натисна педала по силно, задницата се засуква и колата тръгва с вратитеАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
FireBlade написа:Добре де, и аз го мислех като вариант този кантар но не играе ли роля само когато колата е натоварена? При мен педала си е наред но като спирам го няма осилието на предните колела и колата буквално не спира а ако натисна педала по силно, задницата се засуква и колата тръгва с вратитеФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
FireBlade написа:Маркучите са чисто нови, накладките ги смених но още има проблем! Дисковете и те са нови но преди да се появи този проблем..... мисля си че сложих по големите апарати от Bravo 1.9 jtd 2000г. с вентилирани дискове и промих системата и сложих хубаво спирачно масло ДОТ4. Та дали не е проблема в по големите апарати, дали не е издъхнала и изнемощяла тази помпа вече?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:FireBlade написа:Маркучите са чисто нови, накладките ги смених но още има проблем! Дисковете и те са нови но преди да се появи този проблем..... мисля си че сложих по големите апарати от Bravo 1.9 jtd 2000г. с вентилирани дискове и промих системата и сложих хубаво спирачно масло ДОТ4. Та дали не е проблема в по големите апарати, дали не е издъхнала и изнемощяла тази помпа вече?Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Колега pi4_s_bravo аз не съм имал проблем но си спомням че зимата одарих на под в един ледник, леко се приплъзна задницата и се стовари на под и след това спирах само на задни колела а педала ми се втвърди значително но след 2-3 км се оправи и от тогава ми остана спирането повече от зад Проблема е че не винаги го прави и за това не съм пипал кантара, но при първа възможност ще си поиграя с това което ми препоръчаАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat 1100L 42г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар