Здравейте ,нова съм тук и се извинявам предварително ако кажа някоя глупост.Преди 2 месеца взехме първата ни кола-FIAT punto s ,бензин 1997 годВпоследствие разбрахме ,че има проблем с лагерите на задните гуми.Едната гума е доста изкривена ,а другата по-малко.Ще съм Ви много благодарна ,ако ми кажете горе долу каква е реалната цена на самите лагери и колко ще струва смяната.Карахме колата на няколко места и все различни суми ни казват.Иска ми се да имам някаква реална представа ,защото ни казаха ,че може да вземем ние нужните части на едното място ,на другото ни казаха ,че частите ние не можем да ги вземем и те трябва да си ги поръчат и сумата беше двойна от първото място.Ако може да ми кажете съответно ,дали можем ние да вземем въпросните части и да платим за смяната или е по добре да бъдат взети от монтьора и най важното ,каква е реалната цена!Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с лагерите на ФИАТ ПУНТО
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Като е разкрачена ти трябват комплект за смяна около 40 лв ако караш и леко завиваш и свири трябва лагер50 лв на Бул Стамболийски 155 има няколко цени има и отстъпка за форума
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар