Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно съвместимост на амортисьори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно съвместимост на амортисьори

Здравейте! Искам да попитам ако някой колега във форума е наясно дали са съвместими задните амортисьори на Bravo 1.6 16V и на Marea Weekend 1.9 JTD.
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.

Re: Въпрос относно съвместимост на амортисьори

ivandd написа:
    Здравейте! Искам да попитам ако някой колега във форума е наясно дали са съвместими задните амортисьори на Bravo 1.6 16V и на Marea Weekend 1.9 JTD.
    Не, не са съвместими. Съвместими са само на Браво/Брава.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

За Мареата - само от Мареа може да сложиш амортисьор, без значение каква и с кой двигател.

Коментар

Значи предни амортисьори от браво немогат да станат на марея така ли?

Коментар

категорично могат без коментар/първо пробваите после говорете/http://eper.fiatforum.com/eper/navi?MOD_COD=185&COUNTRY=012&GRP_COD=443&CAT_COD=P T&SBMK=F&DRIVE=D&MAKE=F&COMM_MODEL=MAR&ALL_FIG=0&L ANGUAGE=3&PREVIOUS_KEY=PARTDRAWDATA&NEW_HTTP=TRUE& ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&GUI_LA NG=3&WINDOW_ID=1&SGRP_COD=1&SGS_COD=0&DRW_NUM=2
          Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
          Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

значи колегата пред мен пита за предни-отговора ми е за него щото по-напред питат и за задни/от по-лек двг към по-тежък ще заминат бързо а обратно ще вози твърдо/от 1,8 2,0 2,4 стават на малък мотор но обратно не само заради захващането на биалетките щото на малките мотори няма планки на самия ам. а знаете ,че биалетките на малките мотори са носач/щанга докато на големите ам./щанга
            Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
              категорично могат без коментар/първо пробваите после говорете/http://eper.fiatforum.com/eper/navi?MOD_COD=185&COUNTRY=012&GRP_COD=443&CAT_COD=P T&SBMK=F&DRIVE=D&MAKE=F&COMM_MODEL=MAR&ALL_FIG=0&L ANGUAGE=3&PREVIOUS_KEY=PARTDRAWDATA&NEW_HTTP=TRUE& ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&GUI_LA NG=3&WINDOW_ID=1&SGRP_COD=1&SGS_COD=0&DRW_NUM=2
              Ей, какви хора сте бе. Човека пита за задни амортисьори и аз съм отговорил за задни.Ти видя ли, че си постнал снимка на предни.Ред.: Добре си постнал още веднъж, но защо не си изтри текста от предишния ти пост. Точно, защото сме пробвали, затова и пишем.
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

в 20.03 съм се обърнал към колегата за предни пък ти се обаждаш в 20.13 маи ти е слаб нета

Коментар

marea-ta написа:
                  в 20.03 съм се обърнал към колегата за предни пък ти се обаждаш в 20.13 маи ти е слаб нета
                  Не те зная на къде си се обърнал, но това което пишеш не е вярно.Предните амортисьори също не са съвместими. Те даже не са съвместими при дизеловите и бензиновите двигатели за един и същ модел.

Коментар

Мда предни от Мареа на Браво (като изключиме 2.0 20в) са съвсем различни ,не само биалетката а и наклкона на отворите за шенкела са съвсем различни поради по-дългия носач на Мареа. Не лъжете хората като не сте сигурни в нещо!
                    Фиат Крома 1.9 16v+
                    Фиат Браво 1.6 16v
                    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Интерисуваме дали предни амортисьори от Фиат Браво 1.8 могат да станат на Мойта Марея 1.9 TD

Коментар

vuldzhev написа:
                        Интерисуваме дали предни амортисьори от Фиат Браво 1.8 могат да станат на Мойта Марея 1.9 TD
                        НЕ!

Коментар

Мерси

Коментар

Working...
                          X