За 12 000 км мии се разбиха външни кормилни накрайници TRW и искам тук да поръсъждаваме от какво ли е. Преди година си взех Либра, която естествено без номера не ми я дадоха да я покарам. Взех я само на слух на двигателя (перфектен). Веднага усетих едно тропане като на шарнири. Смених външните - ТРВ. Но тропането си остана. Оказа се прословутия проблем на Либра със тампоните на щангата. Е смених ги със една биалетка, която беше пътник. И колата заспа. Имаше едно потропване през релси като минавам и се оказа, че и носачите са замнали. Но поради голямата инвестиция реших да събера пари и да сменя и двата. И така до юни месец тази година каах с разбити носачи. А какво им беше като ги свалих? Шарнири без маншони и без грес. Превъртащи задни тампони. Смених ги и отихна но за месец. И сега изненада - накрайниците са си тръгнали. Може ли заради разбитите носачи да съм претоварил накрайниците? Както и да го мисля TRW нямма как да свърши за 12 000.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разсъждения за кормилни накрайници
Collapse
X
-
Deqn написа:Носачите нямат и 4000 км. За сега са перфектни. Турски са - Текнорот. Накраиниците мисдля да ги сменя комплект - външни ТРВ и вътрешни Meyle (от немски сайт).F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Няма да се плашете аз с моята ходя за риба,поне така я тествам редовно и предницата още не ми е мръднала.А до колкото знам от моят майстор който ми намери колата,тампоните на стабилизиращата щанга ги е сменял преди 50000км и не са мръднали когато е по студено скърцат,но много минимално.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар