Колеги , кои са по-добри амортисьори , газовите или маслените .Колата е Fiat Puntoo 55 коня с 15ки джанти 195/50 гуми за возията си е добре , но много ме клати на полегнал полицай , и гледам че левия амортисьор , от към шофьора май е изпуснал целия е в масло омаслен .Колата иначе не се килнала на никаде строй си равномерно.Като мина през хлецка с по голяма скорост и е доста нестабилна и се чува чукане на тенекия ... Другите не са омаслени задните и другия преден , но като минавам през полегнал напрао задницата подскача и тя ... Какви да търся газови или маслени, за друсане не ме притеснява.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги какви амортисьори да си сложа на пунтото мк-1 96
Collapse
X
-
quintessenz написа:ако ще сменяш само единия си вземи пак маслен естествено.. ако ще ги сменяш и двата аз бих си взел газови>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: кола
До колкото , разбрах като се порових , газовите са си пак маслени , но имат и газ под налягане които спомага на маслото дане се пени и да губи вискозитета си , предимно се използвали при спортно каране и места с много дупки и при големи натоварвания ,понеже маслото почвало да загрява при интензивно натоварване и почвало да се пени ... И мисля да стрелям на газови ... Мисълта ми беше да мина номера без скоби ... ама едвали ще се получи да вържа с тел на много , много , много места пружината като е на колата още и в свита и да демонтирам амортисиора и после да я прехвърля на другия ,ще ходя на някой пишман майстор да му дам 50 лева да ми смени предните, след като се оръся за тях.Марки нещо,бихте ли препоръчали,търся стабилност , за друсане неме бърка.Иначе да видях скобите http://newbrands.euro07.bg/index.php...load/6/34.html като гледам са си жив болт>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар