Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светна една лампичка по таблото.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светна една лампичка по таблото.

Добър вечер, както някой от вас знаят, нов съм в сферата на колите. Имам Фиат Браво ХГТ, като я купувах човекът ми каза, че лампичката на ABS-a от време на време светвала, когато се мине през дупки и т.н. До сега (4-5 дена не беше светвала), но вчера преди да я изгася видях, че свети, но си казах, че до утре може да се оправи и я изгасих, предималко я запалих и тази лампичка продължи да свети лампичката изглежда ето така: (!) .... Уж като светне нали има неизправност по спирачната уредба, но спирачките коват и са 6. Какво да погледна про компютърджия да чисти грешките ли да я закарам или при човек, който се занимава с поправка?
    Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

еми..като свети значи може да не ти работи АБС-а...сигурно някой датчик има проблем .. лоша връзка...ии да може да я закачите да видите има ли грешки
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

А като изтеглиш ръчната спирачка, как изглежда лампичката която светва? Не е ли същата? -> (!)Като ти намалее нивото на спирачната течност - светва същата лампа -> (!)Като минеш през дупки светва, защото поплавъкът в казанчето е много ниско и от съвсем леко разклащане прави контакт.

Коментар

+1
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Евала, ръчната ми е дръпната, сега ме мързи да слизам долу да видя дали ще свети, ако я махна. Леле колко съм невеж, благодаря, че мре просветлявате леко по леко...

Коментар

Светеше заради ръчната, благодаря за помощта!

Коментар

Лампата на ABS е друга, няма нищо общо с посочената, която е за ръчната(и свети при ниско ниво на спирачна течност също). Тя изглежда така (ABS) и свети секунда-две при даване на контакт и при проблеми със системата. Ако не я виждаш при даване на контакт може просто да нямаш ABS.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Аз сега не разбрах цял ден на ръчна ли кара или просто е било ниско нивото на течността? И моля те дай една снимка да го видим това ХГТ, дето трябваше да е икономичен автомобил на газ.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

wwalker написа:
                  Лампата на ABS е друга, няма нищо общо с посочената, която е за ръчната(и свети при ниско ниво на спирачна течност също). Тя изглежда така (ABS) и свети секунда-две при даване на контакт и при проблеми със системата. Ако не я виждаш при даване на контакт може просто да нямаш ABS.
                  ако абс-а е с електронно разпределение на спирачното усилие, при проблем с него, също светва ( ! )
                  Брава 1.6

Коментар

nedialko- написа:
                    wwalker написа:
                    ако абс-а е с електронно разпределение на спирачното усилие, при проблем с него, също светва ( ! )
                    Да но ще светва заедно с лампата за АБС -а.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

да така е, останал съм с впечателение, че му свети и абс-а
                      Брава 1.6

Коментар

Като спрях и дигнах ръчната забелязах, че свети, точно преди да изгася двигателя. Фиатът е ето този : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88585

Коментар

Working...
                        X