lubo_Y10 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемни задни спирачки - Типо.
Collapse
X
-
lubo_Y10 написа:Велосипеди мотопеди и други как спират без кантари? А предна гума на двуколесно да ти блокира?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
muns61 написа:За да няма ръчна и крачна, не е проблема в разпределителя...EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Старата песен на нов глас. Сложи 50 кг в бажника и ходи да ги проверите пак. Сигурен съм че показателите ще са други!Ръчната че не държи е друг въпрос...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Старата песен на нов глас. Сложи 50 кг в бажника и ходи да ги проверите пак. Сигурен съм че показателите ще са други!Ръчната че не държи е друг въпрос...Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Колега , моето Типо (1.9ТД) имаше проблеми със спирачките. Наложи се да изпосменя почти всички спирачни тръбички отзад. С огромна изненада след като спрях течовете установих че задни спирачки нямам, и почти не достига спирачна течност до задните цилиндърчета. Логичното беше регулатора на спирачното усилие. Като го огледах беше брутално ръждясал и съответно блокирал. , дори рамото което натиска цилиндърчето му беше блокирало и се наложи с чук да го отварям. Потърсих нов такъв, но бързо разбрах че няма да открия и дори да открия ще струва колкото половината кола. Купих си втора употреба в чудесно състояние от Мареа комби. Същият си е. Взеха ми 30 лева.Надявам се да съм помогнал. Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар