Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет относно спирачни дискове - Marea 1.6 16V 98г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте съвет относно спирачни дискове - Marea 1.6 16V 98г.

Здравейте колеги!Казаха ми, че дисковете са криви и накладките скоро ще трябва да се сменят. Казаха ми около 200-250лв. за спирачни дискове и накладки... Цената добра ли е? И разумно ли е да сложа втора употреба дискове? Ако не е, можете ли да ми кажете от къде да си взема по евтинки дискове?

Колега виш в АХМ-a има някакви вентилирани от 43 до 50лв на бройка не знам какво качество са,има и по 93 спортни надупчени и са много тарикацки :D
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Може и 2 ръка, но на тея години трудно ще намериш запазени такива (без голям ръб и прави).
      Play Golf ,but not drive golf!!!
      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

тея са те зели за балък Комплект дискове и накладки на Ремса, които никак не са лоши излиза около 110 лева, а пък тука във форума един колега продава 2 перфектни диска феродо за 30 лева
        Брава 1.6

Коментар

толкова ли са изхабени тия дискове че да не могат да се престържат на струг?
          Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
          Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Hristian_Aleksiev, изкривени са.Принципно в AXM гледам, че има GRAF за 35лв и някакви sentech за 31лв.

Коментар

колега, пиши на pi4_s_bravo и ще си вземеш два перфектни диска за 30 лева, едни накладки още 50тина и си готов тия стейнхоф са..........
              Брава 1.6

Коментар

за съжаление, те и новите може да са изкривени. някои колеги препоръчват да си вземеш по интернет от някоя друга държава.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

nedialko- написа:
                  колега, пиши на pi4_s_bravo и ще си вземеш два перфектни диска за 30 лева
                  Абсолютно, или от друг колега от Пловдив. Нали в това е чара на марката
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                    nedialko- написа:
                    колега, пиши на pi4_s_bravo и ще си вземеш два перфектни диска за 30 лева
                    Абсолютно, или от друг колега от Пловдив. Нали в това е чара на марката
                    колегата от пловид е lithrone, и за двамата гарантирам, че са 101% коректни, пък колегата както прецени вече, успех пожелавам
                    Брава 1.6

Коментар

Благодарско на колегата за добрите думи. Аз лично смятам, че е най-добре да се купят два диска Брембо и комплект накладки Ате. Говоря за части от магазина.Цената им, без отстъпка е около 200лв. - варианта за вентилиран диск. Тънките дискове с накладките ще легнат 20-30-40лв. по-малко. Аз заложих на този вариант и след олягането на накладките, в комбинация с четири нови гуми Унироял, спирачките станаха такива, каквито никога не са били.

Коментар

Working...
                      X