Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискови накладки Permafuse за Мареа 1,9 ТД 100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Честито няма и да имаш проблеми с тези накладки.Много добри са наистина.
    Дано да няма проблеми скоро, че вече ще ми дойде множко.
    Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

Тази марка е един от доставчиците за първично вграждане-е тогава не пише на тях"Permafuse"-а логото-Фиат-Ланча и т.н.-знаете гоТакива бяха на старото ми Пунто-90-предни-вторично сменени в Италия-88-140К без проблеми по спиране,износване за този пробег на накладките~1/2 от допустимото,дисковете в норми...
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

аз за марката не знам, само да спомена- колкото една накладка е по-мека толкова по-добре спира, но и се износва толкова по-бързо. колкото е по-твърда свири и не спира, за сметка на това не се износват. в евтините гледам слагат стружки ли какво ли. просто гледайте да са по-меки и няма да имате проблемация със спиране
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
          аз за марката не знам, само да спомена- колкото една накладка е по-мека толкова по-добре спира, но и се износва толкова по-бързо. колкото е по-твърда свири и не спира, за сметка на това не се износват. в евтините гледам слагат стружки ли какво ли. просто гледайте да са по-меки и няма да имате проблемация със спиране
          при нормално каране - да, но при прегряване на спирачките, знаеш ли какво става смеките накладки... така че зависи от стила на каране и от това какво искаш от спирачките
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
            pakumba написа:
            при нормално каране - да, но при прегряване на спирачките, знаеш ли какво става смеките накладки... така че зависи от стила на каране и от това какво искаш от спирачките
            ми сигурно си прав, но аз досега не съм прегрявал накладки никога, за да ги предгрееш трябва или да не ти бачкат задните или да затягат или да си взел книжка преди час и да държиш спирачка и изключена скорост по баири надолу. не знам, предполагам си прав
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз пък един път много я зорих колата и взеха, че яко загряха накладките, да не кажа че ги запалих, ама яко изпуши и от двете предни.Самоте накладки са Симер, които са супер твърди и страшно некачествени, отпред като че цигулки има.
              N.Y. State of Mind

Коментар

Ето ,че дойде време за впечатленията от един износен напълно комплект дискови накладки Permafuse.Много ме е яд въпреки ,че си водя какво сменям по колата не съм си отбелязал километрите когато ги поставих.Като глдеам началото на темата и първия ми пост разбирам ,че съм ги поставил в начаото на месец септември 2006 година т.е изкарал съм с тях близо 13 месеца от които последните 5 месеца не съм карал аз колата.Щесе опитам горе долу да налучкам и км които са изминали тези накладки.Смтнах ,че са изкараи приблизително около 18-20000 км.Като накладки трябва да отбележа ,че наистина са мнго добри откъм спиране.Системата им за предупреждаване за износване си работи перфектно и беше светнала още преди месец и половина.Има един проблем само които е ,че лявото колело ми е износило накладките повече от дясното което аз отдавам на прекалено износените ми дискове.Повече няма да пиша само вметвам ,че от 27.10.2007г. колата е на 179000 и е с нови спирачни дискове Делфи и накладки Лукас.Ето и няколко снимки за да добиете представа защо ги смених.
                Прикачени файлове
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Искам да кажа че и аз сложих предни накладки Пермафюз от Стамболийски и не съм много доволен а съм минал близо 1000км.след смяната.Незнам предишните каква марка са били но нямат много общо със сегашните.
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Аз съм с чисто нови предни дискове и чисто нови накладки. Марките са "каквото сложи майстора", защото предпочетох да гласувам доверие нему, вместо на "марка". Спирачния ми път от 60км до 0км е = 6м.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И Пунтото е с чисто нови дискове и накладки Пармафюз и съм много разочарован.Вече след 2000км свирят яко при спиране. Така си е от както са чисто нови (след 100км се разсвириха и още са така)За спиране - ами на Пунтото какво толкова - спира си както и преди да сменя дисковете и накладките
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                        И Пунтото е с чисто нови дискове и накладки Пармафюз и съм много разочарован.Вече след 2000км свирят яко при спиране. Така си е от както са чисто нови (след 100км се разсвириха и още са така)За спиране - ами на Пунтото какво толкова - спира си както и преди да сменя дисковете и накладките
                        Явно си уцелил някакъв Пармафюс ,а не Permafuse.Тези накладки изобщо не са давали симптоми изобщо за някакъв свирещ звук коват и толкова.

Коментар

Tornado написа:
                          BO написа:
                          Явно си уцелил някакъв Пармафюс ,а не Permafuse.Тези накладки изобщо не са давали симптоми изобщо за някакъв свирещ звук коват и толкова.
                          Каква е разиката?И ментета ли има? Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

И аз съм с предни Пермафюз от началото на лятото - никакви проблеми.
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

MartoModev написа:
                              Tornado написа:
                              BO написа:
                              Каква е разиката?И ментета ли има? Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
                              Ха то вече на какво ли няма минтета.

Коментар

Working...
                              X