Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискови накладки Permafuse за Мареа 1,9 ТД 100
Collapse
X
-
Тази марка е един от доставчиците за първично вграждане-е тогава не пише на тях"Permafuse"-а логото-Фиат-Ланча и т.н.-знаете гоТакива бяха на старото ми Пунто-90-предни-вторично сменени в Италия-88-140К без проблеми по спиране,износване за този пробег на накладките~1/2 от допустимото,дисковете в норми...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
аз за марката не знам, само да спомена- колкото една накладка е по-мека толкова по-добре спира, но и се износва толкова по-бързо. колкото е по-твърда свири и не спира, за сметка на това не се износват. в евтините гледам слагат стружки ли какво ли. просто гледайте да са по-меки и няма да имате проблемация със спиранеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:аз за марката не знам, само да спомена- колкото една накладка е по-мека толкова по-добре спира, но и се износва толкова по-бързо. колкото е по-твърда свири и не спира, за сметка на това не се износват. в евтините гледам слагат стружки ли какво ли. просто гледайте да са по-меки и няма да имате проблемация със спиране"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:pakumba написа:аз за марката не знам, само да спомена- колкото една накладка е по-мека толкова по-добре спира, но и се износва толкова по-бързо. колкото е по-твърда свири и не спира, за сметка на това не се износват. в евтините гледам слагат стружки ли какво ли. просто гледайте да са по-меки и няма да имате проблемация със спиранеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ето ,че дойде време за впечатленията от един износен напълно комплект дискови накладки Permafuse.Много ме е яд въпреки ,че си водя какво сменям по колата не съм си отбелязал километрите когато ги поставих.Като глдеам началото на темата и първия ми пост разбирам ,че съм ги поставил в начаото на месец септември 2006 година т.е изкарал съм с тях близо 13 месеца от които последните 5 месеца не съм карал аз колата.Щесе опитам горе долу да налучкам и км които са изминали тези накладки.Смтнах ,че са изкараи приблизително около 18-20000 км.Като накладки трябва да отбележа ,че наистина са мнго добри откъм спиране.Системата им за предупреждаване за износване си работи перфектно и беше светнала още преди месец и половина.Има един проблем само които е ,че лявото колело ми е износило накладките повече от дясното което аз отдавам на прекалено износените ми дискове.Повече няма да пиша само вметвам ,че от 27.10.2007г. колата е на 179000 и е с нови спирачни дискове Делфи и накладки Лукас.Ето и няколко снимки за да добиете представа защо ги смених.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз съм с чисто нови предни дискове и чисто нови накладки. Марките са "каквото сложи майстора", защото предпочетох да гласувам доверие нему, вместо на "марка". Спирачния ми път от 60км до 0км е = 6м.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
И Пунтото е с чисто нови дискове и накладки Пармафюз и съм много разочарован.Вече след 2000км свирят яко при спиране. Така си е от както са чисто нови (след 100км се разсвириха и още са така)За спиране - ами на Пунтото какво толкова - спира си както и преди да сменя дисковете и накладкитеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:И Пунтото е с чисто нови дискове и накладки Пармафюз и съм много разочарован.Вече след 2000км свирят яко при спиране. Така си е от както са чисто нови (след 100км се разсвириха и още са така)За спиране - ами на Пунтото какво толкова - спира си както и преди да сменя дисковете и накладкитеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:BO написа:И Пунтото е с чисто нови дискове и накладки Пармафюз и съм много разочарован.Вече след 2000км свирят яко при спиране. Така си е от както са чисто нови (след 100км се разсвириха и още са така)За спиране - ами на Пунтото какво толкова - спира си както и преди да сменя дисковете и накладките
Коментар
-
MartoModev написа:Tornado написа:BO написа:И Пунтото е с чисто нови дискове и накладки Пармафюз и съм много разочарован.Вече след 2000км свирят яко при спиране. Така си е от както са чисто нови (след 100км се разсвириха и още са така)За спиране - ами на Пунтото какво толкова - спира си както и преди да сменя дисковете и накладкитеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар